Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά από 11 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ θέλει ξανά έδρα στην Ημαθία

Στην εκλογική μάχη και οι τρεις πρώην δήμαρχοι Ανδρέας Βλαζάκης, Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου

Με επιτυχία και με την συμμετοχή αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελιά (δείτε εδώ το πλούσιο φωτορεπορτάζ). 

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάββας Τσιχλακίδης, στην ομιλία του, δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα. 

Πλέον, το ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα οι έξι υποψήφιοι Βουλευτές, θα ριχτούν στην μάχη του σταυρού, προκειμένου το κόμμα να βγάλει έδρα μετά από 11 χρόνια και να υπάρχει εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Να θυμίσουμε πως τελευταία φορά που το ΠΑΣΟΚ είχε εκλέξει τρεις βουλευτές ήταν το μακρινό 2012.

Από την άλλη πλευρά αίσθηση προκάλεσε η μαχητική παρουσία των τριών πρώην δημάρχων Βέροιας (Ανδρέα Βλαζάκη, Γιάννη Χασιώτη και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου), οι οποίοι πήραν τον λόγο και έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.




4 σχόλια:

  1. Αν ηταν να βγαλει εδρα το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθια,θα την επελεγε και ο αρχηγος του που ακομα ψαχνει που να κατεβει.Για ρωτηστε να μαθετε και μην δουλευετε τον κοσμο.Τα παραμυθια τα λενε συνηθως οι ηλικιωμενοι στα ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΑ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα δεν θα πω. Αλλά ένα : Σήκω Ανδρέα για να δεις ,τι κάνουν τα παιδιά της Αλλαγής, θα το πω. Εκσυγχρονίζονται Σοσιαλδημοκρατιζοντας(άκου όρος) και σκεφτόμενοι και πιθανή συνεργασία ξανά με την Δεξιά. Ρε θα φύγουν και οι πόρτες από το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τις εκλογές θα πέσει πολύ κλάμα από το ΠΑΣΟΚ και τους λαοπλάνους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς έφτασε το τέλος , από το πολύ φαϊ ....σκάσανε χαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ