Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφιος με την Λατινοπούλου ο Βεροιώτης δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης

Υποψήφιος για τις εθνικές εκλογές του 2023 με τον κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ – Αφροδίτη Λατινοπούλου» θα είναι ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης. Με σύνθημα «πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα», το νεοσύστατο κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Βεροιώτη δικηγόρου, ο οποίος διατηρεί γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος και η δήλωση του Θάνου Καρατσιώλη:

«Η ΠΑΤΡΙΔΑ-Αφροδίτη Λατινοπούλου με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στις τάξεις της τον Θάνο Καρατσιώλη.

Ο Θάνος Καρατσιώλης, με πλούσια επαγγελματική διαδρομή στη μάχιμη δικηγορία εδώ και 20 χρόνια, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια της Αφροδίτης Λατινοπούλου και της ΠΑΤΡΙΔΑ, για μια διαφορετική Ελλάδα που θα διοικείται από νέους, άφθαρτους και χωρίς βαρίδια και υποχρεώσεις ανθρώπους και θα δώσει τη μάχη του στην Α’Θεσσαλονίκης.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και του ευχόμαστε καλή δύναμη. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην ισχυροποίηση της χώρας μας και χαιρόμαστε που ο Θάνος Καρατσιώλης συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια.

Δήλωση Θάνου Καρατσιώλη

«Ονομάζομαι Θάνος Καρατσιώλης, είμαι 42 χρόνων και είμαι δικηγόρος Θεσσαλονίκης εδώ και περίπου 20 χρόνια. Το γραφείο μου ασχολείται με τους περισσότερους τομείς δικαίου και πιο συγκεκριμένα με υποθέσεις Αστικού και Ποινικού Δικαίου. Είμαι ένας αυτοδημιούργητος μάχιμος δικηγόρος, χωρίς να έχω λάβει ποτέ κάποια δημόσια θέση ή κάποια κρατική επιχορήγηση. 

Βιοπορίζομαι αποκλειστικά από το επάγγελμα αυτό και δεν έχω την παραμικρή εξάρτηση από κάποιον δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Είμαι γνώστης τόσο της κοινωνικής όσο και της οικονομικής πραγματικότητας της σύγχρονης εποχής και γνωρίζω από πρώτο χέρι, λόγω επαγγέλματος αλλά και προσωπικών βιωμάτων, όλη τη δομή της δημόσιας διοίκησης καθώς και της παθογένειες αυτής, από την πιο απλή δημόσια υπηρεσία εξυπηρέτησης του κοινού μέχρι και τον πιο περίπλοκο φορέα άσκησης διοίκησης σε ανώτατο επίπεδο. 

Η τριβή μου με το κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι είναι καθημερινή από τα φοιτητικά μου χρόνια, οπότε είμαι σε θέση να γνωρίζω τα προβλήματα και τις αστοχίες που συμβαίνουν σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης ενός κράτους όπως η Ελλάδα.

Πιστεύω στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και το όραμά της για μια διαφορετική Ελλάδα που θα διοικείται από νέους, άφθαρτους και χωρίς βαρίδια και υποχρεώσεις ανθρώπους, όπως εγώ και γι ‘ αυτό επέλεξα να κατέβω ως υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ. 

Είμαστε το νέο, το διαφορετικό και το καθαρό που περιμένει να ψηφίσει ο κόσμος που έχει απογοητευτεί τόσα χρόνια από τους ίδιους και τους ίδιους ανίκανους και μοχθηρούς που θέλουν να υφαρπάξουν την ψήφο τους, προκειμένου να εξασφαλιστούν οικονομικά και να κερδοσκοπήσουν δόλια σε πολλές περιπτώσεις στην πλάτη του ελληνικού λαού. 

Τόσο εγώ όσο και η Αφροδίτη, εξαιτίας του γεγονότος ότι είμαστε αυτοδημιούργητοι και δεν έχουμε κανέναν ανάγκη ώστε να βιοποριστούμε ή να κερδοσκοπήσουμε, αποτελούμε μιας πρώτης τάξεως επιλογή από τους ψηφοφόρους για να κερδίσουμε και να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ