Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών: «Οι αγώνες μας φέρνουν αποτέλεσμα»

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ενας αγώνας που ξεκίνησε από τα τέλη του Οκτώβρη για στήριξη εισοδήματος από την απώλεια παραγωγής  των αγροτών εξ αιτίας των έντονων και άκαιρων βροχοπτώσεων, και της δύσκολης περσινής διακίνησης, αλλά και για την αποκατάσταση της αδικίας του λεγόμενου «ουκρανόμετρου» έλαβε τέλος με την σημερινή πληρωμή de minimis και Ουκρανικού.

Δεν ήταν εύκολο, και ούτε αναμενόμενο. Χρειάστηκαν άοκνες και συνεχείς προσπάθειες με παραστάσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με κινητοποιήσεις πανελλαδικά, με πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις  για παρα πολύν καιρό.

Βεβαίως και δεν μας ικανοποιούν τα ποσά με τα οποία η κυβέρνηση αποζημίωσε τους αγρότες. Οι προσδοκίες; Μας ήταν πολύ μεγαλύτερες. Όμως παρ όλα αυτά είναι μια δικαίωση. Βεβαίως και ο αγώνας μας συνεχίζεται για περισσότερα και δικαιότερα μέτρα για τους αγρότες. Όλα αυτά όμως προυποθέτουν μεγαλύτερη συμμετοχή , πίστη στον αγώνα και εγρήγορση απέναντι στα τρεκταινόμενα».

7 σχόλια:

  1. Μόνο τον εαυτό σας εκπροσωπείτε καί τίποτα άλλο μόνο για τα προσωπικά ενδιαφέρεστε καί αυτό πενεβεστε πού είναι τά κεράσια ε βέβαια δεν κανείς από εσάς γι'αυτό τα εξερεσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αυτοί είναι αφεντικά και τα αφεντικά μόνο το τομάρι τους σκέφτονται και τις επιδοτήσεις , Καλή Ανάσταση σε εμάς ....

      Διαγραφή
  2. Ο ΑΓΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ"ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ..ΔΩΣΤΕ ΤΑ 70 ΚΑΙ ΟΚΕΥ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ 500 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ 70 ΕΥΡΩ..ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ..!!.ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ..ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Ευριπίδης στην Αντιγόνη αναφέρει πως «η απληστία είναι ο χειρότερος θεσμός μες στους ανθρώπους. Γκρεμίζει πολιτείες, γυρίζει το μυαλό τ’ ανθρώπου στο κακό, τον σπρώχνει στην απάτη και στο έγκλημα και χάνεται κάθε ντροπή και σεβασμός και ξεπλανεύει συνειδήσεις τίμιες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάντησαν πλέον γραφικοί, χωρίς έργο και χωρίς λόγο ύπαρξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών

    Ή βγάλτε το Αγροτικός ή βγάλτε το Γεωργών

    Ένας δεν βρέθηκε να καταλάβει ότι ο τίτλος σας ενέχει πλεονασμό που βγάζει μάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα //μπορο να ασχολιθο με την γεωργια χωρις να ειμαι αγροτης στο κυριο επαγγελμα
      kapische????

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ