Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένταση και πολλά «γαλλικά» με Κούγια στο γήπεδο της Βέροιας

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Βέροιας για να δει από κοντά την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ομάδα της Ημαθίας και πριν από το φινάλε του πρώτου μισού είχε επεισόδιο με έναν οπαδό, όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ του αγωνιστικού χώρου της ΕΡΤ.

Ο Ηρακλής αντιμετώπισε τη Βέροια εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική της Super League 2 και στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρόσφατα παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για την είσοδό του στα διοικητικά του "Γηραιού".

Μάλιστα στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης ενεπλάκη σε επεισόδιο με έναν οπαδό στα επίσημα του γηπέδου, όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της ΕΡΤ κατά τη live μετάδοση του αγώνα.

Τον Αλέξη Κούγια επιχείρησε να τον συγκρατήσει ο πρόεδρος της Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, ενώ επενέβη και η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε το video:

7 σχόλια:

  1. Ρε Βεροιωτάδες ο Κούγιας δεν μασάει, δεν είναι φρου-φρου και αρώματα και να κάθεται στις κερκίδες σαν και εσάς να πίνει καφεδάκι και να χασκογελάει με τα χάλια της ομάδας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον τρελό ,με το καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον αυτός αντέδρασε. Όχι σαν όλους τους χάνους που καθόταν πρώτη σειρά και φωτογραφιζόταν παρεα του. Κοντή η μνήμη της ρομαντικής διοίκησης. Όσο για τον κοντό τακουνάκια που τον δέρνει η γυναίκα του τι να πούμε; Καλό αφανισμό στο πιο κομπλεξικό σωματείο.
    Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι φίλαθλοι σαν αυτόν λοιπόν που αντέδρασε. Δυστυχώς όμως οι φίλαθλοι της Βέροιας δεν αριθμούν ούτε μια παλάμη. Τα πληκτρολόγια να ναι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλεξη συνεχεισε,ανεβασε τον ηρακλη .
    Αντι να σε παρακαλεσουν να τους δωσεις το παιχνηδι σε στολισαν στα γαλλικα καλα εκανες και πηρες το διπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πολλάκις αν έχει κακαλα η όχι. Όποτε αφήστε τα σάπια.πείτε για κανέναν άλλον έχει πολλούς. Όπως για αυτόν που ήταν με τον κουγια κ τα τατουάζ στον σβέρκο. Αν είχε κακαλα ο κούφιας δεν θα ερχόταν με προστασία και 2 κλούβες αστυνομικούς. Κουγια πες αλεύρι, ο Μπεος η αγαπούλα σου σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που βρέθηκε κι αυτός ο φίλαθλοςΚαι του τα είπε στα ίσα γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι λεζάντα. αυτός οΚουγιας παίρνει ομάδες Για να είναι στην επικαιρότητα Με τον Ηρακλή μετά από δύο μήνες θα τον βρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ