Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαλκηδόνα: Νεκρή γυναίκα μέσα σε Ι.Χ. - Είχε τραύμα στο κεφάλι

Νεκρή, μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, βρέθηκε γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας. Εντοπίστηκε στις 8.10 το πρωί σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο θάνατός της φέρεται να αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια. 

Στο σημείο βρέθηκαν στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κάνοντας «φύλλο και φτερό» τόσο το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε η άτυχη γυναίκα, όσο και τη γύρω περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την ταυτότητα της γυναίκας, ούτε για τον ακριβή τρόπο με τον οποίο αυτή δολοφονήθηκε.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στα κοιμητήρια συνήθως συχνάζουν τοξικομανείς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οπωσδήποτε ότι η δολοφονία σχετίζεται με ναρκωτικά.

Δείτε το video από το grtimes.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ