Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα στήριξης του Αποστολίδη και βολές κατά «ποντικών»

Διαστάσεις διαδικτυακής κόντρας παίρνει ένα σχόλιο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε εκείνο το σχόλιο, λοιπόν, γίνεται προσωπική επίθεση σε μέλος του προπονητικού τιμ της «Βασίλισσας». Ο λόγος για τον γυμναστή, Χρήστο Βοργιατζίδη, τον οποίο σπεύδει να υποστηρίξει ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στέφανος Αποστολίδης. Μάλιστα, “στρέφει τα βέλη” προς άλλη κατεύθυνση και άτομα που χαρακτηρίζει ως “ποντικούς”.

Αναλυτικά:

«Ένα από τα πιο ηθικά άτομα που έχω γνωρίσει στην ενασχόληση μου ως φίλαθλος της ΒΕΡΟΙΑΣ και τώρα στο Δ.Σ. της ομάδας, είναι ο Χρήστος Βοργιατζίδης. Χαίρει την στήριξη όλων μας, είναι από τους λίγους ανθρώπους που συνέχισαν στην ομάδα ως χαμηλόμισθοι για να στηρίξουν την προσπάθεια και όχι σαν κάποιους ‘ποντικούς’ που τρέξανε να φύγουν από το καράβι. Είναι εχέμυθος και εργατικός. Μην πυροβολητές παίκτες και προπονητές, μόνο τους ποντικούς».

10 σχόλια:

  1. Πλήρωσε το κόσμο και άσε τα σχόλια !! Μόλις έκανες νίκη βγήκες στο γυαλί , που ήσουν χαμένος τόσο καιρό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο δικο σας καραβι φετος τα ποντικια που λες περνανε καλυτερα απο αυτους που εμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρει να κρατάει ισορροπίες ο Στεφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tοσους μηνες δεν ειδαμε να στηριζεις αλλους κι αλλους που τους πετανε πετρες συστηματικα και βγηκες τωρα να πεις τι? Μη μας περνας για αφελεις Στεφανε. Αν εχεις να πεις κατι σαν ΔΣ πες μας τι γινεται με αυτα που διαβαζουμε για τις πληρωμες παιχτων κι ασε τα ποντικια και τα πλοια. Κι αν θελετε να μην κατηγορουν αδικα υπαλληλους για διαρροες βρειτε αυτόν που μεταφερει τα εσω της ομαδας απο την αρχη της χρονιας για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η αληθεια δε χρειαζεται ¨δικηγορους" πρόεδρε. Μην τα κανεις χειροτερα. Η σιωπη ειναι χρυσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποντικοι ηταν αυτοι που κανανε εργο στο ματς με τις σερρες φετος για τα περσινα δανεικα.. εμ δωσαμε το ματς εμ δεν μας το εδωσε ο παοκ σημερα… κοροιδα πιαστηκαμε για αλλη μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι οι ποντικοι βρηκαν αλλη πηγη να πινουνε νερο κι εφυγαν και ως δηθεν θιγμενοι. Ο δε ενας πηγε κι επισκεψη στο ξενοδοχειο παραμονες αγωνα.

      Διαγραφή
  7. ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1958

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΙΔΡΗΘΗΚΕ ΤΟ 1960! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ! ΠΟΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Ε πηγαινε στο γυναικειο εσυ που δεν ειναι Σκουταρι. Πονας πολύ μαλλον οπως ειπε κι ο φιλος παραπανω.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ