Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαμαρτυρία ακτιβιστών vegan στη Θεσσαλονίκη: «Τα έθιμα σας μυρίζουν θάνατο»

Λίγα μέτρα παρακάτω, οι καταναλωτές έκαναν ουρές στα κρεοπωλεία

Ομάδα ζωόφιλων ακτιβιστών vegan πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην αγορά Βλάλη, λίγα μέτρα από το Καπάνι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Τα έθιμά σας μυρίζουν θάνατο» έγραφε το πλακάτ ενός εκ των διαμαρτυρόμενων. Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν αναρτήσει πανό που έγραφαν: «Αμφισβήτησε τις παραδόσεις» ενώ φώναζαν ταυτόχρονα «στην Ελλάδα η περίοδος του Πάσχα σημαίνει ζώα στο σφαγείο, έπειτα στις αγορές και στο τέλος στα πιάτα»

Αρκετοί περαστικοί σταμάτησαν για να φωτογραφίσουν τους ακτιβιστές. Λίγα μέτρα μακρύτερα, στα κρεοπωλεία της αγοράς Καπάνι οι καταναλωτές έκαναν ουρές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.






15 σχόλια:

  1. Νόστιμο το κατσικάκι σήμερα άντε και του χρόνου με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διάδοση του κινήματος του veganισμου, είναι προς όφελος μας.
    Ρίχνει τις τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς γιατί τρώτε τα ωραία χορταράκια και μας στερείται το οξυγόνο που παράγουν? Αντί να μας πείτε και ένα ευχαριστώ που τρώμε τους ανταγωνιστές σας, τα ακούμε και από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιτία του αίματος, ειναι οι πολυεθνικές, μια απο την οποία με το λογότυπό της, διαφημίζει με το καπέλο του ο ένας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα σουβλίσαν μπρόκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί τά χόρτα - λαχανικά που τρώνε δεν έχουν ζωή? Δεν δεν τά σκοτώνουν για να τά φάνε κόβοντας τα από την ρίζα τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σημερινή κοινωνία της υπερβολής. Ας μη τρώμε τότε και φρουτα χόρτα λαχανικά γιατί κόβοντας τα πονάνε και τα σκοτώνουμε κια αυτά...Κανένας σεβασμός ούτε στην τροφική πυραμίδα.... Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ, ΛΑΧΑΝΑ , ΡΑΔΙΚΙΑ , ΖΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ...ΟΥΠΣ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ... ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΙΓΚΑΝ...ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δηλαδη ρε εξυπνοπούλια τα λαχανικα που σκοτωνετε εσεις
    δεν ειναι ζωντανα οντα? ρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλά προωθούν τα άλευρα από γρύλους τα μπιφτέκια από κάμπιες κ σκουλίκια. Όλοι βάλτοι να μας οδηγήσουν στην απόλυτη παράνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν τους είδα να πηγαίνουν να κάνουν το ίδιο στους Μουσουλμάνους που έχουν το Ραμαζάνι.
    Εκεί δεν υπάρχει ανοχή στους γελοίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω ένα φίλο παιδιά έχει φάει 3 κοπάδια αρνιά τον τελευταίο χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφήστε μας ήσυχους τους κρεατοφάγους, γιατί αλλιώς θα φάμε εσάς! κανίβαλους θα μας καταντήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ