Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μάχη της επιβίωσης θέλει πολεμιστές κι όχι ανάθεμα!

Kataskopos speaking

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Βέροια. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές για τα λάθη που έγιναν καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς και ενδεχομένως να συνεχίζονται να γίνονται ακόμα και σήμερα. Το θέμα είναι, τι κάνουμε ώστε η ιστορική «Βασίλισσα» να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μονόδρομος είναι για όλους μας η στήριξη στους παίκτες! Διαφορετικά θα είμαστε συνυπεύθυνοι στην καταστροφή!

Ο Διαμάντης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 το ξεκαθάρισε πως κουτσά-στραβά η χρονιά θα βγει οικονομικά. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται με τα αγωνιστικά; Δυστυχώς, τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Στα τελευταία 6 ματς έχουμε 5 ήττες! Είμαστε στην ζώνη του υποβιβασμού και δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Βγαίνει ο προπονητής στην κάμερα μετά το τέλος του αγώνα και λέει πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του. Δηλαδή ρε Μπαξεβάνε για να έχουμε ένα καλό ερώτημα... Αν είχες παράπονα, πόσα γκολάκια θα τρώγαμε; 5 ή 6; Επίσης, τον είδα με πολλά νευράκια να απαντάει στους δημοσιογράφους. Αυτό δείχνει την δεινή θέση που έχει περιέλθει. 

Όσον αφορά τον Μπουόλι θεωρώ λάθος την τοποθέτησή του στα εξτρέμ. Ο παίκτης αυτός είναι για μέσα στην μεγάλη περιοχή. Φοβίζει τους αντίπαλους αμυντικούς με το εκτόπισμά του. Δείχνει πως έχει έφεση στο σκοράρισμα. Η τοποθέτησή του πάνω στον ασβέστη, τον καθιστά ακίνδυνο!

Το ξαναλέω για να το εμπεδώσουν κάποιοι... Το μόνο εύκολο είναι να ρίξουμε ανάθεμα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση κτλ! Το δύσκολο είναι να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη της επιβίωσης. Και ότι γίνει... Ακόμα κι να πεθάνω, θέλω να πολεμήσω, όπως αρμόζει στην τεράστια ιστορία της «Βασίλισσας του Βορρά». 

25 σχόλια:

  1. Κατασκοπε μια στο καρφι και μια στο πεταλο μας εχεις. Σε αλλες ομαδες οι παιχτες μετα απο τετοιες εμφανισεις δεν πανε ουτε στο σουπερ μαρκετ για γαλα και οι δικοι μας ειναι ζεν. Δεν τους σφιγγει και η διοικηση τα λουρια να σφιξουν λιγο τα οπισθια τους. Εδω υπαρχει χαλαροτητα μεγαλη αδιαφορια και απαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ δε ρωτουσες την περασμενη βδομαδα ποιος φταει? Μαλλον δε σου αρεσαν οι απαντησεις και τωρα ζητας ηρεμια κυριε κατασκοπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Η μάχη της επιβίωσης θέλει πολεμιστές κι όχι ανάθεμα...)
    Πολεμιστές που να ξέρουν από (πόλεμο), δηλ ποδοσφαιριστές που να ξέρουν από μπάλα, προπονητές που να ξέρουν απο τεχνικές και συστήματα και τέλος διοίκηση που να ξέρει απο διοίκηση ΠΑΕ και όχι οπαδούς μανάβηδες, εμπόρους και πολτικάντιδες που το μυαλό τους το έχουν στους ψήφους των άλλων οπαδών. Αλλιώς κάθε (μάχη) ειναι χαμένη πριν δωθεί. Όπως εδώ.
    Ήταν θεμα χρόνου να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα και δυστυχώς υπάρχουν ευθύνες και υπεύθυνοι. Απλά επειδή οι οπαδοί είναι οπαδοί... δεν θα ζητήσουν εξηγήσεις, υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν είναι οπαδοί αλλά βάζουν τα λεφτά τους και κάποιοι που περιμένουν να πάρουν τα λεφτά τους. Αυτοί να δούμε πως θα τα βρουν.
    Κοινώς τη Βασίλησσα του Βορά κάποιοι την κατάντησαν (τη Σταχτοπούτα του Βορά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομάδα έχει αφεθεί στην τύχη της.....πραγματική κοροϊδία φέτος .τις απορίες που έχουμε για φέτος δεν πρόκειται να μας τις λύσει κανένας...οι δημοσιογράφοι πολύ γύρω γύρω το πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα αυτος ειναι ο σκοπος. Να λενε αερολογιες και να μαλωνουμε μετα μεταξυ μας για το ποιος φταιει. Μην περιμενεις απο κονδυλοφορους να σε πουν αληθεια. Εξυπηρετουν συμφεροντα.

      Διαγραφή
    2. για περυσι σου λυθηκαν ολες γιατι δεν ανεβηκες κατηγορια;

      Διαγραφή
  5. 3 παιχτες εστειλαν εξωδικο στην παε για τα λεφτα κι αυτοι στη φωτο σα να εχουν λιγο υποπτο υφος χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ένας μπορεί αυτές τις μέρες να δουλέψει σε εκκλησία λόγω επιθέτου, ο άλλος να ανοίξει κουρείο μετά το τέλος της καριέρας του και ο τελευταίος σε μια μόνιμη θέση στο Ικα. ς

      Διαγραφή
    2. εσυ θα μεινεις παντα ενας ανωνυμος γιατι αν ειχες κοτσια θα τα εγραφες στην δημοσιευση με ονοματεπωνυμο…αλλα δεν φορας παντελονια

      Διαγραφή
    3. Δεν θα μιλάτε για τον Ζαφείρη είπαμε. Δεν θα ενοχλάτε οταν τρώει.

      Διαγραφή
  6. Θα βγει η χρόνια είπε ο Διαμαντής μακάρι να έχει δίκιο κ να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι δηλ. η επιτυχία του, να βγει η χρονιά ;
      Κατάντια...

      Διαγραφή
  7. Τι εξωδικα διαβαζουμε ρε παιδια ειμαστε με τα καλα μας? Ποιοι εστειλαν εξωδικο στην ομαδα παμε καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλυτερα στη Γ ΕΠΣ Ημαθιας μεχρι να παιζει μεχρι να ειναι καθαροτατη απο χρεοι προς τριτους και καθε χρονο επειτα να ανεβαινει κατηγορια,θα δουμε μπαλα καλυτερα και θα βρεθει καποιος βεριωτης με ........ να παρει την ομαδα.
    Αντε στη Γ ΕΠΣ Ημαθιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι απαραδεκτο να βγαινουν τετοιες ειδησεις περι εξωδικων απο τοπικα μεσα. Αυτο δειχνει οτι καποιος μεσα απο τα αποδυτηρια τροφοδοτει αυτα τα δημοσιευματα που μονο κακο κανουν αφου πετανε ενα τυρι και αφηνουν τα αλλα στη φαντασια μας. κυριοι στη διοιηκηση απο αυτους τους "καποιους"επρεπε να εχετε ξεκινησει να διωχνετε. Μαλλον τους φοβαστε ομως. Το γιατι δεν το ξερουμε αλλα το φανταζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι"φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζαμί φυσάει πολύ και μπαίνει κρύος ο ΒΟΡΓΙΑΣ"

      Διαγραφή
    2. τη ρουφιανια πολλοι αγαπησαν τον ρουφιανο κανενας.

      Διαγραφή
  10. Αντι να στειλουμε εμεις εξωδικο που μας χαλανε τις Κυριακες στελνουν αυτοι οι τυχαρπαστοι που μαζευτηκαν εδω. ΠΟυ εισαι μεγαλε Αρβανιτιδη να αρχισεις τα μπινελικια σου τα ωραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδω και πολυ καιρο συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστες δημιουργουν θεματα εντος κι εκτος αποδυτηριων χανουν με τα χερια κατεβασμενα και μετα ποσταρουν φωτογραφιες που γλεντανε αταραχοι βριζουν φιλαθλους μαλωνουν με αλλους συμπαιχτες ρεζιλευουν την ομαδα στα καφε της πολης λεγοντας οτι ειναι απ΄ληρωτοι. Εκει οι τριαδα ακουτε? Σε πολλες ομαδες ειναι απληρωτοι και πολύ χειροτερα αλλα τις φανελες τις ματωνουν. Σας εχουν καβαλησει τα τσουτσεκια κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βάση αυτά που λες μάλλον δεν πληρώνονται οπότε σίγουρα εχουν δίκιο οι ποδοσφαιριστές που διαμαρτύρονται.

      Διαγραφή
  12. Οχι δεν εχετε δικιο,αν ο ανθρωπος δε πληρωθει οπως προβλεπετε βαση συμβολαιου τοτες εχει δικαιωμα να προσβαλει τη συμβαση και εγω να ημουν ετσι θα εκανα,οι ανθρωποι πρεπει να πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανενας ανθρωπος δεν ειναι τυχαρπαστος και αξιζει το σεβασμο,τη κυριακη τη χαλατε εσεις οι ιδιοι που δε περνεται τις οικογενειες σας νσ πατε μια εκδρομη και πηγαινεται να δειτε αυτους στη β εθνικη και του χρονου στη Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ομάδες με πολύ μικρότερο μπάτζετ και με απλήρωτους παίκτες θα σωθούν γιατί παίζουν με πείσμα. Εδώ έχουν πέσει σε ''νιρβάνα''. Δεν βαριέσαι αδελφέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυτυχως εχετε δικιο αυτη ειναι η ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα. Ομαδες απληρωτες υπαρχουν αμετρητες. Σε καποιες οι παιχτες παιζουν με το φιλοτιμο λεξη αγνωστη στους δικους μας ποδοσφαιριστες. Καποιοι απο αυτους περυσι παρακαλουσαν για ια ευκαιρια και φετος την πετανε στα σκουπιδια. Κριμας.

      Διαγραφή
    2. Σοβαρέψου.
      Οι παίκτες είναι εργαζόμενοι και πρέπει να πληρώνονται για να μπορούν να ζουν με τις οικογένειές τους, αν οι διοικούντες είναι ανίκανοι να διοικήσουν και να τους πληρώσουν τότε το λάθος δεν είναι των εργαζομένων.
      Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν απο ποδόσφαιρο οι διοικούντες ξερουν από διοίκηση; Αυτό είναι το θέμα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ