Η πώληση του παλαιομένου κρασιού γίνεται είτε απευθείας από το οινοποιείο είτε από κάβες. "Το κρασί είναι ο χαρακτήρας του παραγωγού που βγαίνει στο προϊόν του", τόνισε χαρακτηριστικά η κα Φουντή.
Η δ/ντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας "Οινοποιοί Β. Ελλάδας" Αλεξάνδρα Ανθίδου, τόνισε ότι αποτελεί γευστική επένδυση να δοκιμάσει κάποιος ένα κρασί 20 και 30 χρόνων, καθώς δίνει πολύ μεγαλύτερη απόλαυση από ένα φρέσκο, ενώ υπάρχουν παλαιωμένα και ροζέ κρασιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.