Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη Σχολή Αστυνομίας επισκέφθηκε η Ένωση Aξιωματικών

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος στη Βέροια, όπου μεταξύ άλλων, συναντήθηκαν με τους συναδέλφους μας - σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (ΤΕΜΑ).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το προεδρείο συναντήθηκε με τα στελέχη της Σχολής Μετεκπαίδευσης, ενώ συνομίλησε για αρκετή ώρα και με τους σπουδαστές του ΤΕΜΑ πραγματοποιώντας ενημέρωση των τρεχόντων συνδικαλιστικών ζητημάτων και της εν γένει δραστηριότητας της Ένωσής.

Παράλληλα μοιράστηκαν συμβολικά σε όλους τους σπουδαστές της Σχολής αναμνηστικά στυλό με χαραγμένα τα αρχικά της Ένωσης μας, ευχόμενοι παράλληλα καλή αποφοίτηση και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα ως αυριανοί Αξιωματικοί.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης
Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος
Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ