Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι δήλωσε ο Παπαδόπουλος για τις εκσκαφές στη Βέροια

«Οι αδειοδοτήσεις εκδίδονται από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και όχι από τους Δήμους»

Με αφορμή τα σημαντικά Εργα δικτύων Φυσικού Αερίου και Οπτικών Ινών που πραγματοποιούνται καθημερινά σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα εξής:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται στην πόλη μας, σημαντικές και εκτεταμένες παρεμβάσεις, ταυτόχρονα, για την κατασκευή δικτύων φυσικού αερίου και οπτικών ινών.

Όπως είναι λογικό, οι εργασίες των εκσκαφών και της αποκατάστασης των έργων αυτών, έχουν προκαλέσει αναστάτωση και ταλαιπωρία στους δημότες σε θέματα καθαριότητας αλλά και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας.

Ο Δήμος Βέροιας συνδράμει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, στην επιτάχυνση των εργασιών και παράλληλα παρεμβαίνει σε θέματα καθαριότητας εφαρμόζοντας πρόγραμμα πλύσης των οδών και πεζοδρομίων, μετά το πέρας των εργασιών.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι, οι αδειοδοτήσεις για την κατασκευή των σημαντικών αυτών έργων, εκδίδονται από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και όχι από τους Δήμους. Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

7 σχόλια:

  1. Οι δημότες ομως, κατανοούμε την ανάγκη ο δημος βεροιας,μαζι με τοπικούς βουλευτες,να συντάξει ενα φάκελο που θα περιγράφει την κωμικοτραγική κατάσταση του οδικού δικτύου του κέντρου της πολης μετα τις αλλεπαλληλίες εκσκαφές και τα αστεία μπαλώματα, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΣΗ ΟΛΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

    Δεν φτάνουν οι σκούπες και το νερΌ βερμιου για να ξεπλύνει το χάλι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί "πολιτικοί άρχοντες" εδώ και τώρα σχέδιο ασφαλτόστρωσης όλης της πόλης μετά το πέρας της σωληνώσεως φυσικού αερίου! Γνωρίζετε εσείς καλύτερα ότι ένα τέτοιο σχέδιο για να υλοποιηθεί χρειάζεται εκπόνηση και έγκριση προϋπολογισμού που θα πάρει πολύ χρονικό διάστημα. Ανακοινώστε τις αποφάσεις σας για την ασφαλτόστρωση της Βέροιας - είναι μείζον ζήτημα, ΠΟΤΕ δεν θυμόμαστε την πόλη εμείς οι παλιοί σε αυτά τα ΧΑΛΙΑ όσον αφορά το οδικό δίκτυο! Αφήνετε ανοιχτές τρύπες σε επικίνδυνα σημεία επί μήνες (όπως Π. Μελά και Ανοίξεως - στο σημείο του αγάλματος Καρατάσου) ειδικά η ΔΕΥΑΒ, ενώ οι πολίτες φωνάζουν, σα να το κάνετε επίτηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδειες; Τι είναι αυτό; Ελα ρε Βασίλη, με τι κάθονται και ασχολούνται. Δε σε ρωτάνε οι άσχετοι. Ακου άδειες. Πές τους ρε Βασίλη πως γίνονται οι δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Αντιδήμαρχε θα μπορούσατε όμως και πρέπει να απαιτείται από τόν εκάστοτε εργολάβο οι αποκαταστάσεις του δρόμου να είναι σωστές και όχι γεμάτος λακούβες για να μήν σπάσουμε τά αυτοκίνητα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις ζημιές στα αυτοκίνητά μας ποιος θα τα πληρώσει ;;;
    Τα αμορτισέρ και γενικά τα συστήματα διευθύνσεως των οχημάτων έχουν διαλυθεί.
    Το ίδιο και τα ελαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστον πλένετε δρόμους και πεζοδρόμια γιατί μας έχει φάει η σκόνη και η λάσπη ρε Βασίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασφαλτόστρωση σε όλη την πόλη και όχι μπαλώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ