Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπάρχει φως στο τούνελ - Μπορεί να σωθεί η «Βασίλισσα»

Αυτή η νίκη με τον Θεσπρωτό ήταν βάλσαμο για την ψυχολογία όλου του οργανισμού Βέροια. Μια «σανίδα σωτηρίας» που μπορεί να μας οδηγήσει στον βασικό στόχο (δυστυχώς!) που είναι η παραμονή στη Super League 2. Η κατάκτηση των τριών βαθμών μας βοήθησε να ξεκολλήσουμε από τον πάτο και να αισιοδοξούμε σε καλύτερες ημέρες. 

Κάθομαι και σκέφτομαι που ήμασταν πέρσι τέτοια εποχή, όταν πανηγυρίζαμε την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Βόρειο Όμιλο και που βρισκόμαστε σήμερα, δηλαδή λίγο πριν τον γκρεμό. 

Εντάξει δεν λέω ήταν σημαντική νίκη, αλλά μην ξεχνάμε πως παίζαμε με τον προτελευταίο της βαθμολογίας. Ο Θεσπρωτός είναι μια συμπαθητική ομάδα, μ' έναν προπονητή που είναι ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά με τρομακτικά οικονομικά προβλήματα. Άκουσα τις δηλώσεις του Ρότσα και  σοκαρίστηκα. Είπε με λίγα λόγια πως οι παίκτες του δεν έχουν να φάνε και δεν θα μπορέσουν να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειές τους λόγω έλλειψης ρευστού. Και σκέφτομαι εγώ ο «Kataskopos» πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα πέσει αυτό το Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Κατάντια που λέει και η Ράνια Τζήμα στο MEGA!

Aκόμα και τώρα κάνω έκκληση σε παίκτες, προπονητές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, πρόεδρο, δημοσιογράφους και φιλάθλους, βάλτε όλοι νερό στο κρασί σας για να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Και τον Ιούνιο εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα κάνουμε. Θα είναι καταστροφή για τον σύλλογο να πέσει στην Γ' Εθνική. Η ιστορία μας απέδειξε πως μόλις η ομάδα έπεσε από τη Β' Εθνική ξεκινούσαν τα πέτρινα χρόνια. Όσο είσαι στη Super League 2, ακόμα και χωρίς πολλά λεφτά έχεις δικαίωμα να ονειρεύεσαι πως μπορεί να έρθει κάποιος επενδυτής να πάρει την ομάδα και σ΄ένα χρόνο να είσαι στα μεγάλα σαλόνια.

4 σχόλια:

  1. Να βαλετε κι εσεις νερο στο κρασι σας κατασκοπε γιατι μεχρι πριν λιγες μερες τα αρθρα σας μονο ενωτικα δεν τα λεγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..den sonete i Veria gidia e gidia xypnate...idate to proto 25 lepto???
    ke kante prosefxes gia ton megaloependiti...ke kyrie kataskope kala ta ekfrazi o proigoumenos gia esas min xexniomaste..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΛΗ! Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΔΥΕΛΗΣΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΜΕ 3-0! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΗΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ! ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ!

      Διαγραφή
  3. όπως είπε και ο προπονητής μας, τα παιδιά είναι πολύ πιεσμένα.Και απλήρωτα θα πει κάποιος.Κερδίσαμε έναν πολύ καλό Θεσπρωτό που έχει νέα παιδιά αλλά τσαγανό.Μακάρι και η Βέροια να καθαρίσει και να βρει το αληθινό της πρόσωπο χωρίς μισθοφόρους μετριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ