Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσκασε... «βόμβα» - Η Βίλλυ Ραζή έρχεται στο Μακροχώρι!


Στο House Club στις 6 Μαΐου για ένα δυνατό live!
Τι να πει κανείς για την Βίλλυ Ραζή. Την μάθαμε όλοι πριν από κάποια χρόνια με την τεράστια επιτυχία «Δεν μιλούν οι μαργαρίτες» που έφτασε τα 20.000.000 views στο youtube. Αλλά δεν έμεινε εκεί... Οι επιτυχίες της συνεχίζονται, όχι μόνο δισκογραφικά («Συναίσθημα», «Μάδησα», «Εμένα βρήκες») αλλά και με συνεργασίες σε μεγάλες πίστες με κορυφαίους καλλιτέχνες.


Όσες φορές εμφανίστηκε στην Ημαθία τα live της τα θυμόμασταν για καιρό. Γιατί ξέρει πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο και να κρατάει την διασκέδαση στα... κόκκινα!


Τώρα ήρθε η ώρα για ένα ακόμα αξέχαστο live. Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, η Βίλλυ Ραζή έρχεται στο Μακροχώρι για ένα δυνατό live στο club House. Μαζί της και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης (εκτός από τραγούδια της Βίλλυς Ραζή έχει γράψει και για την Έλενα Παπαρίζου), που συμμετείχε και στο Voice of Greece, Μίλτος Ιωάννίδης, με τον οποίο έχουν και ένα εκρηκτικό ντουέτο «Να' ρχόσουν πάλι».



Το Σάββατο 6 Μαΐου μαδάμε και ξαναμαδάμε τις μαργαρίτες μαζί με την Βίλλυ Ραζή!

Ώρα έναρξης: 23:30
Είσοδος: 10€ με ποτό

Για κρατήσεις καλέστε στο 2331 500566

HOUSE cafe & night club
Αριστοτέλους 45, Μακροχώρι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2331 500566



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ