Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η συγγραφέας Όλγα Κουτμηρίδου στο 5ο Δημοτικό

Την Παρασκευή 7 Απριλίου τα παιδάκια της β' ταξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την αφήγηση ενός όμορφου παραμυθιού, από την ίδια την συγγραφέα του, την γιαγιά Όλγα. Τίτλος του παραμυθιού
«Η κυρία Τσαγερό».

Η κυρία Τσαγερό που μέσα από τις περιπέτειές της, ανακαλύπτει τις αξίες της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και με τον τρόπο αυτό διδάσκεται αλλά και διδάσκει την ομορφιά της ζωής.

Η γιαγιά Όλγα μεταφέρει με πολύ όμορφο τρόπο τις αξίες αυτές, στο παραμύθι της, όπως η ίδια τις βίωσε ως μικρό παιδί στις καλοκαιρινές διακοπές της, στο χωριό Μ. Σάντα Ημαθίας.

«Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας, ευχαριστούμε πολύ την συγγραφέα Όλγα Κουτμηρίδου για την όμορφη παρουσίαση του παραμυθιού της. Η δράση θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα με την παρουσίαση του παραμυθιού στις τάξεις α' και γ'» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

5 σχόλια:

  1. Το περίεργο θα ήταν η εκδήλωση να μην γινόταν ημέρα Παρασκευή, γιατί πως αλλιώς οι εκπαιδευτικοί θα είχαν ακόμη ένα τριήμερο πριν τις διακοπές ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα δε ντρέπεστε....Μα πόση κακία....Αυτό έχετε να πείτε ???Λυπάμαι αν είστε γονιός και στέλνετε τα παιδιά σας σχολείο όταν απαξιώνετει τόσο τους εκπαιδευτικούς !!!

      Διαγραφή
    2. Ντροπή σας...Αυτό έχετε να πείτε??? Αυτά που δεν είστε ικανοί να μεταφέρετε εσείς στα παιδιά σας το κάνουν οι τεμπέληδες εκπαιδευτικοί!! Λυπάμαι αν είστε γονιός που στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο όταν απαξιώνετε έτσι τους εκπαιδευτικούς!!!!

      Διαγραφή
    3. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στα Δημοτικά σχολεία τελειώνουν 1:15 ανεξάρτητα αν έχουν εκδηλώσεις στο σχολείο. Μόνο στις εθνικές γιορτές τελειώνουν νωρίτερα.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Σ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ...ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ