Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βουλιάζει» η Βέροια - Έχασε με 0-2 από τη Νίκη Βόλου

Το κακό δεν έχει τελειωμό για τη Βέροια… “Βυθίζεται” κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, μετά την ήττα και από τη Νίκη Βόλου, χάρη σε δύο γκολ του παλιού της γνώριμου, Βασίλη Γαβριηλίδη. 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης εδώ...

Στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες μπήκανε πολύ δυνατά και πιέζανε στη διεκδίκηση της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια ουσιαστική απειλή πέρα από δύο-τρεις φορές που πατήσανε έκαστη την αντίπαλη περιοχή.

Η πρώτη τελική ήταν της Βέροιας και ήρθε στο 26ο λεπτό, με ένα σουτ του Στίκα εκτός περιοχής να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπάγιτς.

Η συνέχεια ανήκε στη Νίκη Βόλου, η οποία κρατούσε τη μπάλα στα πόδια της και απειλούσε με μακρινά σουτ. Το πιο επικίνδυνο από αυτά ήρθε στο 38ο λεπτό, με τον Κάσσο εντός περιοχής να κάνει ωραία ατομική ενέργεια, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω στον Βενετικίδη.

Η Βέροια επιχείρησε να απειλήσει ξανά με σουτ, αυτή τη φορά του Μπλέτσα στο 40′, το οποίο έφυγε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπάγιτς. Το 0-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Αμέσως αμέσως στο δεύτερο ημίχρονο η “Βασίλισσα” ήθελε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η διαγώνια σέντρα-σουτ του Ιωάννου από το ύψος της περιοχής ήταν πολύ κακή. Οι Βολιώτες απάντησαν άμεσα με τον Κυριακίδη να επιχειρεί, επίσης, με ένα κακό σουτ από τα 20 μέτρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, με φάουλ του Μπουκουβάλα στο 52′ ακριβώς στη γωνία της μεγάλης περιοχής, αλλά τη σέντρα μάζεψε ξεκούραστα ο Μπάγιτς. Η Νίκη βγήκε άμεσα στην αντεπίθεση και σε μια φάση διαρκείας ο Κρητικός έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα χέρια του Βεροιώτη τερματοφύλακα.

Οι Βολιώτες έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρουν στο 60ο λεπτό. Σε μια φάση που διήρκησε τουλάχιστον ένα λεπτό, η ομάδα του του Ελευθερόπουλου κυκλοφόρησε τη μπάλα στην περιοχή της Βέροιας, ο Λουτσιάνο σούταρε συρτά διαγώνια και ο Κρητικός με προβολή κατάφερε να τη στείλει ψηλά άουτ.

Τελικά, η Νίκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 64′ με σουτ σχεδόν εξ επαφής του Γαβριηλίδη, ο οποίος φυσικά δεν πανηγύρισε.

Η Βέροια είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της να πετύχει ένα γκολ, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Παπαχρήστος στο 67′, αλλά ο Ορφανίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, παραλίγο να γίνει και το 2-0. Ο Τζιώρας σούταρε από τη γραμμή της περιοχής, ο Γαρβιηλίδης στην πορεία της βρήκε την μπάλα με το στήθος αιφνιδιάζοντας τον Βενετικίδη, αλλά ευτυχώς έφυγε οριακά εκτός δοκαριού.

Η Βέροια γλίτωσε και στο 84′ όταν ο διαιτητής αρνήθηκε φάουλ στον Μπουκουβάλα, η Νίκη βγήκε στην αντεπίθεση και ο Βενετικίδης απέκρουσε σωτήρια το τετ-α-τετ σουτ του Παναγιωτίδη. Χαμένη στο γήπεδο η “Βασίλισσα” κινδύνεψε και στο 86′ να δεχθεί γκολ, με την κεφαλιά του Γαβριηλίδη να φεύγει ψηλά άουτ.

Αναπόφευκτο ήταν τελικά το δεύτερο γκολ, το οποίο σημείωσε και πάλι ο Γαβριηλίδης στο 88‘. Στην ανοργάνωτη άμυνα της Βέροιας, ο πρώην παίκτης της πάτησε περιοχή σούταρε και έστειλε τη μπάλα στο “γάμα” για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τελικό σκορ 2-0 για τη Νίκη Βόλου και όπως ήταν φυσικό, ακούστηκαν και πάλι αποδοκιμασίες από τους φίλους της Βέροιας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ):
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΟΥΧΑΛΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ 85′), ΣΤΙΚΑΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ (ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ 77′), ΚΑΨΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ (ΜΠΑΪΝΤΟΥ 60′), ΙΩΑΝΝΟΥ (ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ 60′), ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Νίκη Βόλου (ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ):
ΜΠΑΓΙΤΣ, ΚΑΣΣΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΛΟΓΑΡΑΣ (ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ 89′), ΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (ΜΕΤΣΕ 89′), ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ (ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ 60′), ΚΡΗΤΙΚΟΣ (ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ 71′), ΤΖΙΩΡΑΣ (ΚΡΙΜΙΤΖΑΣ 89′).

24 σχόλια:

  1. Εσεις εκει στη διοικηση να σας πω κατι. Αυτα παθαινει οποιος εχει στα χερια του τα λουλουδια και προτιμαει να συνεργαστει με τα "αγκαθια". Οποιος καταλαβε καταλαβε. Παροπλισατε τα καθαρα στελεχη και αφησατε την τυχη της ομαδας σε αυτον που οπου κι αν περασε αφησε λεκεδες. Κυριως στην ιδια του την πολη. Καλα ξεμπερδεματα "κυριοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ke na ithele kapios na thn rixi den ginontan
    Afth h dihkisi tha ta kataferi. Apistefto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αλλη μια φορα θα πειτε οτι φταιει ο τερζης και ο καρυπιδης.
    Την αλλη εβδομαδα παλι.
    Τουλαχιστον στην Γ εθνικη του χρονου θα εχουμε την ευκαιρια να κανουμε ωραια ταξιδια ,
    Καστορια vs βεροια εχει και ωραια γουνινα σουβενιρ, ωραιες σουπες το χειμωνα αν παιξουμε προς Δεκεμβρη,Με τον Εδεσσαικο ωραιος ο περιπατος στους καταρακτες και αλλες πολλες ομορφες εκδρομες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι βαλανε την υπογραφη τους σε αλλη καταστροφη. Σε αυτην την εβαλαν οι Μπικαιοι. δε θα κανουμε συγκριση ποιος ρημαξε πιο πολυ αλλα η αληθεια ειναι οτι τον Καρι και την τρομερη δυαδα δεν τη φτανει κανενας. Δεν ειναι κακη η Γ Εθνικη φιλε μου. Καλυτερα αξιοπρεπης εκει παρα αυτο το φετινο χαλι.

      Διαγραφή
  4. Πέρσι για Α εθνική...του χρόνου η εθνική...ομάδα ασανσέρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως αυτη ειναι η μοιρα των ομαδων που ανεβαινουν σε αρματα. Καταληγουν στυμμενες λεμονοκουπες'

      Διαγραφή
    2. Ποιο άρμα; Η Βέροια δεν είταν ποτέ σε άρμα! Αν είταν σε άρμα θα είχε ανέβει! Σε άρμα είναι η Κηφισιά και ο Πανσεραικός!

      Διαγραφή
  5. Εαν θελετε ακομη να λετε οτι διοικειτε μαζεψτε αυτα τα κακομαθημενα παιδακια και τραβηξτε τους ενα μπερντε μπας και ταρακουνηθουν γιατι προκοπη δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paretithite. Fagate tsaluxa anifantaki k thelete xoris franga na kanete lezanda. Iste ligoi. Kali anastasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος κακοήθης ειπε οτι βουλιάζει; Οχι δεν βουλιάζει. Όλα δουλεύουν τέλεια. Εντάξει έχει κάποια προβληματάκια. Ο πρόεδρας μου το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ντροπη που κοβετε μηνυματα που κανουν κριτικη στον πραγματικο ιδιοκτητη της ομαδας!! ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκει πεφτει ραβδος φιλε. Ντα σε οποιον πιασει την οικογενεια στο στομα του.

      Διαγραφή
    2. Αδερφέ 2 δημοσίευσης έκανα και ο βεροιωτης τις έκοψε και σκέψου δε έβρισα,τον ΕΛΓΑ ανέφερα που δεν αποζημιώνει τις μπανάνες,αυτός φταίει,αλλά ο βεροιωτης δίνει ελευθερία στο λόγο !!ντροπή .

      Διαγραφή
  9. Κρίμα. Και ο προπονητής όμως ….μας ήρθε σαν Σπουδαίος και βγήκε …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ομαδα την ριξανε κατηγορια οι ιδιοκτητες της για τν ιδιο λογο που ενω η ανοδος στη Λιβαδεια ηταν δεδομενη μετα το χτυπημα στον Πεταυρακη δεν ανοιξε ρουθουνι. Καθομαστε εμεις τωρα και μαλωνουμε ποιος φταιει και τι και πως. Εξ αρχης ο φετινος σχεδιασμος εγινε για να πεσει η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της ομάδας κι όχι αυτοί που φαίνονται θα μιλήσουν ποτέ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποστολίδη πάρε κανενα τηλέφωνο τον συμπέθερο να βάλει κανένα φράγκο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ σωστοοοος

      Διαγραφή
  13. Βεροια vs Λεβαδιακο και με Λαμια,
    Μετανιωσα τα 20euro που ξοδεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Afton ton Bletsa ti ton kratate re? Kalitera me 10 para me afton. Mourmouraei sti dioikisi mallon gi afto den ton dioxnoyn. O ntais toy gipedou pou persi itan stin aniparxia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το αγαπημένο παιδί των οργανωμένων οπαδών...έχει ασυλία μόνιμη... Όταν έκανε τα καραγκιοζιλικια κ γυρνούσε λόγια στην κερκίδα αντί να τον πιάσουν σε μια γωνιά κ να τον πούνε δύο κουβέντες.... Αυτοί σφύριζαν αδιάφορα μετά καφέ έπιναν.... Αλλά τον Ορφανίδη προχθές τον στόλιζαν κανονικά....

      Διαγραφή
    2. pioi organomenoi?ta 20 atoma o sotiris me ton gato tou kai tous allous pou einai aris paok ektos apo veria? gelame. Afoy kathontai kai tous krazei o bletsas ki o perdikis kala na pathoun ta paidakia. eksetias tous efigan oi pragmatikoi organomenoi apo to gipedo.

      Διαγραφή
  15. Προς το ΔΣ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Ήρθατε πήρατε τον χρόνο σας και αποτύχατε. Φύγετε τώρα για να μην σας κυνηγήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ