Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαξεβάνος: «Ήρθαμε να κλέψουμε το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που όπως φαίνεται ήταν αυτό που ήθελε. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Βέροιας, “δεν ήρθαμε να παίξουμε, αλλά να πάρουμε ό,τι μπορούμε από το παιχνίδι”. Επομένως, η ισοπαλία φαίνεται ότι ικανοποιεί την ομάδα που φεύγει ήρεμη για διακοπές και προετοιμάζεται με θετική ψυχολογία για το παιχνίδι με την Αριδαία.

Επίσης, ο Σπύρος Μπαξεβάνος αναφέρθηκε και στους Στίκα, Παπαχρήστο και Ορφανίδη που έχουν καταθέσει προσφυγή και σήμερα ήταν απόντες από την αποστολή.


Δείτε όσα δήλωσε μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Β’:

7 σχόλια:

  1. απο τις σωστοτερες αποφασεις που εχει παρει η διοικηση ειναι να απομακρυνθουν οι 3 ποδοσφαιριστες που δε σεβαστηκαν ουτε την ομαδα ουτε τον νκοπο των συμπαιχτων τους παραμονες αγωνα κι εστειλαν χαρτια. Μπραβο σε αυτον που πηρε αυτην την σκληρη αποφα οποιος κι αν ειναι αυτος. Η ομαδα εδειξε χθες οτι μπορει να παλεψει αν εχει την ησυχια της. Ας σταματησουν οι εκατερωθεν ανακοινωσεις απο παραγοντες και "δημοσιογραφους" για το τιποτα. Εχουμε αρκετα ματς ακομη η ομαδα θα σωσει ειτε θελουν καποιοι ειτε οχι. Καλη Ανασταση σε ολους τοπ ερχομενο Σαββατο ολοι στο γηπεδο. Απο τα πληκτρολογια μας καλα τα λεμε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι για να κάνεις προσφυγή στην ομάδα σου...ΔΕΝ σέβεσαι τίποτε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κρίμα και το παίζανε καλά παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εργαζομενοι πρεπει να πληρωνονται για να επιβιωσουν. Τελεια και παυλα. Στην περιπτωση αυτη μιλαμε ομως για αντιεπαγγελματιες ποδοσφαιριστες που επελεξαν να απεχουν απο την προπονηση τη στιγμη που ο προπονητης ειχε βγαλει αποστολη κι 11αδα για το ματς της επομενης ημερας. Υπηρχε σκοπιμοτητα. Πολυ καλα εκαναν και τους ξαποστειλαν. Ειδικα τους συγκεκριμενους. Μονο προβληματα δημιουργουσαν ειδικα ο ενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Σαντος στο Μουντιαλ εφησε εξω τον Ροναλντο και δεν απολογηθηκε κι απολογειται ο Μπαξεβανος που αφησε εκτος τον Ισαακιδη. ΠΟιος ξερει τι τραβας κι εσυ ανθρωπε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποιος κακος θα ελεγε οτι πληρωσε κιολας για να παιζει.. κριμα να φορανε παντελονια καποιοι εκει στην διοικηση

      Διαγραφή
  6. Τελικά για να καταλάβω ξέρει κάποιος τα πραγματικά συμβάντα με τους τρείς ή λέμε ότι μας κατέβει ,ο ένας λέει πρέπει να αμείβονται αλλά έπρεπε να επιλέξει άλλη στιγμή κάποιος άλλος μας λέει ότι για Ισαακιδη ότι μήπως πληρώνει για να παίξει, καλά είναι σοβαρά πράγματα αυτά να λέγονται και μετά θέλετε να είναι όλα καλά στα αποδυτήρια, μήπως υπάρχουν κι άλλα εκεί στην ομάδα όπου δεν τα χειρίζονται σωστά παρά μόνο βγαίνει ο αντιπρόεδρος και κατονομάζει κάποιους ποντικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ