Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαξεβάνος: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου»

Η Βέροια γνώρισε ακόμη μία ήττα στη Super League 2, αυτή τη φορά από τη Νίκη Βόλου. Ο αγώνας δεν εξελίχθηκε καλά για τη “Βασίλισσα”, αλλά ο προπονητής της Σπύρος Μπαξεβάνος βλέπει τους παίκτες του να προσπαθούν και απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτό το κομμάτι είναι ικανοποιημένος.

Δείτε τα δήλωσε στην κάμερα του sportsfan.gr μετά την ήττα από τη Νίκη Βόλου:

28 σχόλια:

  1. Για ποιους παιχτες μιλας? Εγω περα απο τον Γιουκουδη που παλευε σαν το σκυλι δεν ειδα αλλον παιχτη κανονικο. Μονο κατι παλτα ειδα να περιφερονται που ολη τη διαρκεια της χρονιας μεταφερουν λογια στη διοικηση απο τα αποδυτηρια και το αντιθετο και που πουλανε μαγκιες ενκτος κι εκτος γηπεδου. Διαθεση για ποδοσφαιρο καμια. ΤΡαβηξτε κανενα αυτι φτανει με το καθε παιδαρελι εδω που νομιζει οτι παιζει φιφα κι οτι τελειωνοντας το ματς απλως θα κλεισει την τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο σωστο που διαβαζα, Αστειο και θλιβερο μαζι.

      Διαγραφή
  2. Εισαι ευχαριστημενος με την προσπαθεια?????? Τι διαβαζουμε και δε σε στελνουμε σπιτι σου ρε καυμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αρης Μουδρου εχει παλικαρια με ψυχη,
    Ας παρουν φορα και να πεσουν στον αλιακμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (...ο αγώνας δεν πήγε καλά για τη Βασίλισσα...) λέει το δημοσίευμα.
    Και τι πάει καλά στη Βασίλισσα ; Λέμε εμείς.
    Κανείς όμως δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να τα μαζέψει και να φύγει.
    Έφυγαν όλοι εκτός από αυτόν που θα έπρεπε να μην έχει πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ηταν αυτος να μπει μπροστα δε θα ειχες εσυ τωρα ποστ να μπαινεις και να του κανεις αντιπολιτευση. Γι αυτο ξεκολλα. Κουρασες τυπακο.

      Διαγραφή
  5. se kavalisane ta kakomathimena kai se fagane ta xartakia baxevani. Ton Isaakidi pou ton thimithikes re magemene simera? travmatias 2 mines itan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι οι τρεις κυριου που ανελαβαν και βγηκανε ζητησανε χρηματα και απο τον τελευταιο τι εχουνε να μας πουνε τωρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τα ριχνουν ο ενας τον αλλον.

      Διαγραφή
    2. Θα πούνε εμείς προσπάθησε να χάμε να λέγαμε.πραγματικη ψυχρολουσια

      Διαγραφή
  7. Adelfe gia psarema stin mixaniona ise me ton proistameno su.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κατσουκης γιατι δεν παιζει? Ο Ντουμανης εκτός? Γιατζιδης εκτος αποστολης? Ο Μπελεβωνης ηρθε ετοιμος απο την Εθνικη και δεν τον ξεκινας? Γιατι? Για να παιξει ο Ιωαννου που οσες φορες εχει ερθει στην ομαδα τον διωξαμε ακλαφτο? εκεινος ο Μασουρας ποσο θα μας δουλευει ακομη? Ο Μανωλιουδης εκτος κι αυτος? Που τον ξεθαψες τον Ισαακιδη? Ευτυχως εφυγε ο τεχνικος διευθυντης και δεν τρωμε στη μαπα τον Κασεμι. Ασε ρε Μπαξεβανε. τα ροχαλητα σου ακουγοταν σε ολο το γηπεδο. Μετρημενοι ειμαστε κι εχουμε ησυχια ολα ακουγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλη στεναχώρια με την ομάδα πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως κατάφεραν και έφτασαν την ομάδα σε αυτό το σημείο...η ομάδα παίζει με σέντερ φορ που πέρυσι είχε δύο γκολ και φέτος τρία.και τον γιουκουδη που δεν το έχει καθόλου με την εστία. Γενικά δεν βλέπω φως.πιο πιθανό είναι να μας χαιρετίσει κ ο Μπαξεβάνης κ η ζωή συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιμασαι ορθιος αλλα δεν εχεις και υλικο. Τι να λεμε τωρα. Τον Μουρινιο να φερουν παλι θα πεσουμε με αυτους ολους τους ψευτομαγκες που συμμαζεψαμ εδωπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εσεις που λετε οτι ειστε οπαδοι της βεροιας, να ξυπνησετε.
    Ειστε οπαδοι της βεροιας αλλα παοκαρα και αεκαρα,παναθηναικαρα και ολυμπιακαρα φωναζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και Αρειαναρα......

      Διαγραφή
    2. Τι άλλο θα ακούσουμε; Η Βέροια είναι από της λίγες ομάδες που οι οπαδοί της υποστηρίζουν μόνο την Βέροια! Αυτή είναι η μοναδική και πραγματική αλήθεια όσο και αν πονάει!

      Διαγραφή
    3. οι παλιοι φιλαθλοι ναι. Οι νεοι οχι

      Διαγραφή
    4. Όλοι οι φίλαθλοι που είναι ΒΕΡΟΙΑ είναι μόνο ΒΕΡΟΙΑ παλιοί και νέοι!

      Διαγραφή
  12. Τους τερματοφυλακες αυτους ποιος τους επελεξε και μεταξυ ποιων αλλων υποψηφιων θα ηθελα να μαθω πολυ. Και μην τα φορτωσετε στον Δελλιο γιατι ουτε μια στο εκατομμυριο δε θα διαλεγε αυτος τετοια σμπαραλια. Βισμα βρωμαει κι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως τα έφερε αυτός που έφυγε για την αλλοδαπή!!!

      Διαγραφή
    2. Ε ας μας πουν ομως. να ξερουμε ποιον θα συγχαρουμε για τις επιλογες αυτες.

      Διαγραφή
  13. Κανένα κυλικείο για αγορά υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιας και γιναμε ολοι σχετικοι ας γραψω κι εγω τη χαζομαρα μου. Ο Μπαξεβανος εχει εμπειρια δεν ειναι τυχαιος για οσους παρακολουθουν ποδοσφαιρο. Η Βεροια φετος εχει ιδιατεροτητες κυριοι. Δεν ειναι τυχαιο οτι ουτε αυτος αλλα ουτε κι εξισου καλος Ανυφαντακης μπορεσαν να δουλεψουν. Υπαρχουν παρεμβατικοι παραγοντες στην ομαδα που δημιουργουν θεματα. Ο Ανυφαντακης μας χαιρεςτησε ο δε Μπαξεβανης απλα δε μπορει να σηκωσει κεφαλι. Προσωπικα πιστευα οτι με τη φυγη Τσαλουχιδη θα ελευθερωθει αλλα επεσα εξω μαλλον. Κοιτατε σε λαθος κατευθυνση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν ο γενικος αρχηγος ομως τους εβαζε χερι (αν ισχυει το αρθρο του ετερου τοπικου σαιτ) ηταν κακος.Εφταιγε που κοιτουσε τι ερχεται, Μαλλον ηξερε τι εκανε αλλα τα κακομαθημενα που παριστανουν τους ποδοσφαιριστες δε σηκωναν μυγα στο σπαθι τους κι ετρεχαν να κλαφτουν σε δημοσιογραφους και διοικηση. Κ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφταιγε που δεν ειχαν σαντουιτσ στη διαδρομη και δεν τους κερασε απο την τσεπη του τι ακουσαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχααχαχαχαχαχ.

      Διαγραφή
  16. Ο Τάκης είναι έτοιμος ξέρει τι κάνει ο Διαμαντης ΘΕΩΡΙΑ και μαγκιά και μασλατεια τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνω με ολα οσα διαβαζω αλλα εχω μια ερωτηση προς τη διοικηση. εχετε αναρωτηθει γιατι υπαρχουν τοσοι τραυματισμοι φετος? οι αλλες ομαδες γιατι δεν εχουν αυτα τα ποσοστα τραυματισμων που εχουμε εμεις? παιχτης που να εχει παιξει ματς σερι δεν υπαρχει. Δεν ψαχνεστε λιγο? εκεινος ο Μασουρας να το εσπαγε το ποδαρι του θα ειχε ηδη γυρισει που λεει ο λογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ