Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Άρειος Πάγος «έκοψε» το κόμμα Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου

Εκτός εκλογικής διαδικασίας θα μείνει το κόμμα «Πατριωτική Ένωση», των Κωνσταντίνου Μπογδάνου-Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, καθώς κόπηκε από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος-Εμφιετζόγλου τού «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγον κόμμα. Επιπλέον, κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο και, εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

9 σχόλια:

  1. Ενώ το ΚΚΕ-ΜΛ και το ΜΛ-ΚΚΕ δεν έχουν κλέψει όνομα κόμματος. Πόση υποκρισία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μητσοτάκης καθαρίζει τον ανταγωνισμό..

    Δεν έχει αφήσει όρθιο κανένα κόμμα, είτε με fake news, είτε με αποστασίες, είτε με τροπολογίες είτε με δωράκια και άλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ζαφείρης και ο τρουπκος φταίνε κ για αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα πρέπει να κοπούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και όποια άλλα χρωστάνε στο κράτος. Δεν φτάνει που μας κατέστρεψαν, συμμετέχουν και με χρέη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα καλά, είναι δυνατόν να έμεινε κρυφό μέχρι σήμερα ότι κάποιο άλλο κόμμα, με το ίδιο όνομα, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη; Πρώτη φορά έμαθε ο Εμφιετζόγλου ότι υπάρχει αυτό το κόμμα; Περίεργο μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λέτε ρε τεμπέληδες κουμουνιστες μόνο θεωρία όλα τα χρόνια λέτε τα τεμπη γιατί δεν λέτε το μάτι λέτε υποκλοπές γιατί δεν λέτε το πολύ 20 ευρώ από τράπεζα κάθε 15 μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ μας το ξεπούλησαν, τα βρωμοκόμματα υπερασπίζονται το δικό τους. Α, ρε νεοέλληνα, έχεις να τραβήξεις πολλά ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμησε μεγαλέξανδρε, πάρκαρε τον βουκεφάλα σου και μίλα μας

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ