Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σέλι ή Ξηρολίβαδο; Τα δυο ορεινά χωριά, μας καλούν για Ανάσταση


Για Ανάσταση στους γραφικούς Ιερούς Ναούς καλούν τους πιστούς το Μ. Σάββατο το βράδυ το Σέλι και το Ξηρολίβαδο. Τα δύο πανέμορφα ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας, ετοιμάζονται να υποδεχθούν κατοίκους και επισκέπτες για την Αναστάσιμη Λειτουργία, με τους υπεύθυνους να προετοιμάζουν τους Ιερούς Ναούς και τα μέλη των συλλόγων να ετοιμάζουν τα κόκκινα αυγά και τα κεράσματα.

Η ανακοίνωση του Σελίου

Ανάσταση στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στο Σέλι στις 21:00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (Ενημέρωση από την Εκκλησιαστική Επιτροπή).

Σας καλουμε όλους, Σελιώτες αλλα και φίλους του βουνού, να έρθετε και να ζήσετε την μυσταγωγία και το μεγαλείο της Αναστάσεως στα 1500 μέτρα στο όμορφο και φιλόξενο Σέλι...

Η ανακοίνωση του Ξηρολιβάδου

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου σε συνεργασία με τον ιερέα και την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία Ξηρολιβάδου ανακοινώνει ότι:

Η Αναστάσιμη Ακολουθία θα τελεστεί και φέτος στο Ξερολίβαδο για τους κατοίκους και τους φίλους του χωριού το Μεγάλο Σάββατο στις 21:30.

9 σχόλια:

  1. Και στα δυο χωριά τυλιχτείτε με ντουσκες και πάτε.Κουμαριά με κουστουμάκι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος πάει Κουμαριά και Ξηρολίβαδο να μην διστάσει να ανοίξει το Cellmapper να ενημερώσει από εδώ για το αν έφτιαξε το σήμα η Cosmote ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενημερώνω λοιπον ότι Κουμαριά COSMOTE καμπάνα και τωρα και πάντα, θερμοκρασίες φυσιολογικές, κλιματολογικές συνθηκες τέλειες, νερό άφθονο ολο το χρόνο, δρόμος άνετος χωρίς στροφές, πράσινο ολο το χωριό, δρόμος που δεν κλείνει ποτέ απο χιόνια, μόνιμοι κατοικοι ολο το χρόνο και φιλοξενία σε οποιον έρθει.

      Διαγραφή
  3. Στην Καστανιά δεν θα λειτουργεί παπάς, μην πάτε... Παναγία Σουμελά, αν προτιμάτε ησυχία και κατάψυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Ανάσταση με υγεία,και τα δύο χωριά είναι όμορφα 🏡🏡🏡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θέλεις να γελάσεις με τραγελαφικές καταστάσεις πήγαινε Σέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ