Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ALU-SYN: Σύμβαση για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Νιγρίτας

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο Δημαρχείο Βισαλτίας, υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του τοπικού Δήμου και της ALU-SYN ΕΠΕ για την κατασκευή έργου αντικατάστασης κουφωμάτων του κλειστού γυμναστηρίου Νιγρίτας. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, τόσο σε μέγεθος όσο και σημασία, το οποίο θα αναβαθμίσει ενεργειακά και αισθητικά το κλειστό γυμναστήριο, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες άθλησης στους δημότες της Νιγρίτας.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο δήμαρχος Βισαλτίας κ. Μασλαρινός Αθανάσιος, πρόεδρος της ΔΗΚΚΠΠΠΑ κ. Αδαμούδης Ιωάννης και οι κ.κ. Τσουφλίδης Γιάννης και Στάθης της ALU-SYN ΕΠΕ.




Η ALU-SYN εξυπηρετεί οικείες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, με έργα μοναδικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη της. Κουφώματα PVC και Αλουμινίου από τα κορυφαία brands της αγοράς: VEKA, Europa και Elvial!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για σχεδιασμό της πρότασης αλλαγής κουφωμάτων και για να λάβετε οικονομική προσφορά!

ALU-SYN
11ο χλμ Βέροιας - Νέας Νικομήδειας
Εmail: info@alu-syn.gr
Τηλ.: 2331073281

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ