Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στους Αγώνες Δεξιοτεχνίας στο Μακροχώρι


Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής για τον Αγώνα Δεξιοτεχνίας που θα διεξαχθεί μπροστά στο Δημαρχείο Μακροχωρίου, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν την Τετάρτη 12/4 και θα διαρκέσουν έως και τις 27/4. Οι αθλητές και ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΣΔΔΑ (e-omae-epa.gr) ή να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής στο έντυπο του οργανωτή.

Δεκτές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται και την Κυριακή 30/04/23 στον χώρο της γραμματείας του αγώνα για μέλη, φίλους και ενδιαφερόμενους αλλά και μέσο της ιστοσελίδας της λέσχης www.laverias.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση lavverias@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον έφορο αγωνιστικού Καπάρα Σωτήρη στο τηλ. 6972 621 101.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ