Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Πολιούχο της Άγιο Γεώργιο τίμησε η Κουλούρα


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε φέτος η εκδήλωση προς τιμή του Αγίου Γεωργίου πολιούχου της Κουλούρας απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουλούρας «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΓΑΙΑ». Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου που στήριξε την εκδήλωση και η συμμετοχή του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.


Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν όλα τα τμήματα του Συλλόγου, καθώς και χορευτές του Μορφωτικού Συλλόγου Κωνσταντίας Πέλλας. Περισσότεροι από 70 χορευτές χόρεψαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ενώθηκαν σε μία χορευτική αλυσίδα με σκοπό την προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλους, Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο νομαρχιακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, ο πρόεδρος του Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης, ο εκπρόσωπος του ιδρύματος Παναγία Σουμελά Βασίλης Φωτιάδης και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ολυμπία Αποστόλου.






1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ