Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

6 ήττες σε 8 ματς - Κάτι φταίει ρε Βέροια, δεν το βλέπεις;

Εντάξει μαγική εικόνα η ήττα από την «Γριά» με 1-2. Η Βέροια ήταν αρκετά καλή και έχασε κλασικές ευκαιρίες, αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η ανικανότητα, μας οδήγησαν σ' αυτό το κακό αποτέλεσμα. Βέβαια, ότι η ομάδα στους τελευταίες 8 αγώνες, έχει έξι ήττες, μια ισοπαλία και μια μόλις νίκη, αυτό κάτι δείχνει. Κάτι φταίει, δεν το βλέπετε; Και μην ξεχνάμε πως ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς στις Σέρρες κόντρα στον Δερμιτζάκη. 

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Φάγαμε ένα γκολ γρήγορα και αυτό επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της ομάδας. Εκεί έκανε λάθος ο αμυντικός που δεν τραβήχτηκε για να βγει οφσάιντ ο αντίπαλος επιθετικός! 

Στη συνέχεια η «Βασίλισσα» ανέβασε στροφές, έβαλε ένα γκολ με τον Μπουόλι και έφερε το ματς στα ίσια. Πίστευα πως θα το γυρνούσαμε το παιχνίδι, αλλά ήρθε ένα αυτογκολ (που μπαίνουν μια φορά στα 10 χρόνια), μας έκοψε τα πόδια και... τέζα ο καμπούρης. 

Μετά από αυτό, η ψυχολογία των παικτών είχε καταρρεύσει. Φαινόταν αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για 15 λεπτά, οι παίκτες ήταν ζαλισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και προς το τέλος προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Όσον αφορά το επεισόδιο με τον Κούγια ήταν καθαρά ένα μεμονομένο περιστατικό! Η διοίκηση τον φιλοξένησε με άψογο τρόπο. Εντάξει είναι και λίγο ευέξαπτος ο ποινικολόγος, ήταν και η τηλεόραση που το έπιασε το πλάνο και έγινε θέμα σ' όλη την Ελλάδα. Αυτά γίνονται στα γήπεδα καθημερινά. Το θέμα είναι άλλο... Θα καταφέρει να πάρει τον Ηρακλή και να τον βάλει στο Big-6 του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ή τελικά οι οργανωμένοι θα βάλουν μπλόκο; Προσωπικά, και μετά την παρουσία του στη Βέροια, θεωρώ πως ο Ηρακλής περνάει σε εποχή... Κούγια!

Και τώρα τι γίνεται όμως με τη Βέροια; Θα την σώσουμε την χρονιά ή του χρόνου θα παίζουμε στα χωράφια της Γ' Εθνικής; Πιστεύω η μάχη θα κριθεί στο νήμα...

4 σχόλια:

  1. Στη θυρα 9 του χαριλαου εχει ενα label
    Εμεις παιζουμε μπαλα εδω.
    Αν φθασουμε σε αυτο το σημειο να παιζουμε μπαλα δε θα μας νοιαζει αν χανουμε η νικαμε,αρκει να παιζουμε μπαλα σε οποια κατηγορια και αν παιζουμε ακομη και στο τοπικο γ κστηγοριας μαζι με το Σελι,το ξηρολιβαδο,τη κουμαρια.
    Νοοτροπια παιζουμε μπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η χρονια θα σωθει. Ψαξτε καλυτερα τι θα γινει μετα τον Μαη γιατι καλα μαλωνουμε εμεις απο το καλοκαιρι με τη διοικηση αλλα στο τελος μια τρυπα στο νερο βλέπω να γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζαφείρη γερά,
    όπως στα σκ@τ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κότα. Θεωρείς τον Διαμάντη εύκολο στόχο καί πυροβολείς κατά βούληση. Κι εσύ καί όλοι όσοι τον χλευάζουν, ξεχνάτε ή δεν γνωρίζετε το παρελθόν του. Όταν ο Καρύδας έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας γυμναστής στην ΒΕΡΟΙΑ, με προπονητή τον Π. Κερμανίδη, ο Διαμάντης ήταν γενικός αρχηγός. Εκείνη τη χρονιά η ΒΕΡΟΙΑ έχασε την άνοδο στην Β' Εθνική την τελευταία αγωνιστική με την ήττα στη Νιγρίτα (1-0). Τα αποδυτήρια είχαν εκπληκτικό κλίμα κυρίως καί πρωτίστως χάρη στον Διαμάντη. Σήμερα τον ειρωνεύεστε. Ζαφείρη τον ανεβάζετε, άσχετο τον κατεβάζετε, καί προσπαθείτε να τού χρεώσετε μέχρι καί τόν θάνατο του... Κένεντι. Και ξέρεις γιατί είσαι κότα; Γιατί δεν τολμάς να μιλήσεις για τις ευθύνες που είχαν ΚΑΙ έχουν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες. Αυτοί δηλαδή πού τα παράτησαν αποκλείοντας με την στάση τους αξιόπιστη διαδοχή, και τώρα που υπάρχει έντονο οικονομικό πρόβλημα σφυρίζουν αδιάφορα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ