Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια υπέροχη... χρωματιστή έκπληξη περίμενε τους μαθητές του 5ου Δημοτικού


Όταν οι γονείς ζωγραφίζουν στον τοίχο...
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, κατά την επιστροφή τους στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Τους μαθητές προϋπάντησαν, η Επιστήμη, η Τεχνολογία, τα Μαθηματικά, οι Τέχνες και οι Γλώσσες.


Η πόρτα του Ιατρείου άλλαξε όψη και έγινε τόσο χαρούμενη που κανένα παιδάκι δεν θα φοβάται πλέον να την πλησιάσει. Η αίθουσα ένταξης είναι πλέον η είσοδος σε έναν χώρο παραμυθιού, ένα παραμύθι γεμάτο με όμορφα μηνύματα που θα αναπτερώσουν το ηθικό των παιδιών και θα τα βοηθήσουν στην προσπάθειά τους.


Για όλα τα παραπάνω «ευθύνεται» η Βάσια Σταθοπούλου, η καλλιτέχνιδα που με πολύ μεράκι, αγάπη, μελέτη και υπομονή, σχεδίασε, οργάνωσε και φιλοτέχνησε το χώρο του σχολείου, έπειτα από πρόταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Σύλλογος θέλοντας να ευχαριστήσει την κα Σταθοπούλου ανέφερε τα εξής: «Σε ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για όλα, είσαι η Επίτιμη Καλλιτέχνιδα του σχολείου μας. Ευχόμαστε να συνεχίσεις να δημιουργείς με την ίδια θέληση και την ίδια δοτικότητα για πολλά χρόνια ακόμη. Η προσφορά σου ανεκτίμητη. Το σχολείο μας έχει αλλάξει όψη. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν συνδράμει στην προσπάθεια αυτή. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους!!!».

















1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων του 5ου Δημοτικού της Βέροιας.
    Ας γίνει παράδειγμα για τους Συλλόγους όλης της Χώρας.
    Μέσα από την όλη δράση τους πηγάζει η αγάπη τους για τα παιδιά και η αγωνία τους για το μέλλον. Από τις Σέρρες με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ