Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη Εβδομάδα και με νηστίσιμο μενού στο «12 γράδα»


Υπέροχες συνταγές δια χειρός Ιωάννη Σαμούκα
Μεγάλη Εβδομάδα και το εστιατόριο «12 γράδα» μας περιμένει καθημερινά και με νηστίσιμο μενού δια χειρός του chef Ιωάννη Σαμούκα.

Απολαύστε πιάτα υψηλής γαστρονομίας με νοστιμιές από την ελληνική και ημαθιώτικη γη και πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς, πιάτα που ακόμα και αν δε νηστεύετε, δε σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Συνοδεύστε τα με τις κατάλληλες επιλογές κρασιού, μέσα από την πιο ενημερωμένη wine list της περιοχής μας.

Και όλα αυτά σε ένα διατηρητέο διώροφο κτίριο στην γραφική Μπαρμπούτα, στον ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό του χώρο ή στην όμορφη αυλή του με θέα τον Τριπόταμο.

Θα υποδεχθείτε το Πάσχα φίλους από μακριά; Συστήστε τους με τις γεύσεις του «12 γράδα», δια χειρός του chef Ιωάννη Σαμούκα.

Το εστιατόριο «12 γράδα» θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και το Μ. Σάββατο στις 18:00. Κυριακή του Πάσχα θα παραμείνει κλειστό και θα είναι ξανά κοντά μας την Δευτέρα του Πάσχα με πασχαλινο μενού!




Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους
Τηλ. 2331.100.112
facebook: facebook.com/12grada

Πάρτε μια γεύση από το νηστίσιμο μενού:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ