Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κακοκαιρία ILINA: Το «112» χτύπησε στην Ημαθία


«Συναγερμός» σήμανε στα κινητά των κατοίκων της Ημαθίας στις 11:01 το πρωί της Δευτέρας 2023, έπειτα από μήνυμα που έλαβαν από την Πολιτική Προστασία για εικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. 

Σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε και ο δήμος Βέροιας, το οποίο αναφέρει τα εξής:

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε στις 02-04-2023 από την ΕΜΥ, έκτακτο δελτίο καιρού, το οποίο για την περιοχή μας, αναφέρει ότι:

Επιδείνωση: Το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία «ILINA» προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας από αύριο Δευτέρα (03-04-2023) έως και την Τρίτη (04-04-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και από ενισχυμένους ανέμους. 

Πιο αναλυτικά:

Α. Δευτέρα  (03-04-2023) 
Από τις μεσημβρινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία.

Β. Τρίτη (04-04-2023) Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες συνεχίζονται την Τρίτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS)

Το μήνυμα αναφέρει: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ