Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον... γκρεμό η «Βασίλισσα» - Ηττήθηκε με 1-2 από τον Ηρακλή

Αν και η Βέροια παρουσίασε ένα σχετικά καλό πρόσωπο, αυτό δεν ήταν αρκετό για το αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από τον Ηρακλή για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ στο sportsfan.gr

Η Βέροια ξεκίνησε πιο επιθετικά και με περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι, ωστόσο ο Άλεξιτς της “έκοψε τα φτερά” πολύ γρήγορα. Ο Πανάγου στο 5ο λεπτό επιχείρησε μια ψιλοκρεμαστή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας, η οποία βρήκε τον Άλεξιτς και αυτός από θέση τετ-α-τετ εκτέλεσε εύστοχα τον Βενετικίδη για το 1-0. Η “Βασίλισσα” διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ, αλλά τα ριπλέι φαίνεται να δικαιώνουν τους διαιτητές.


Η Βέροια φάνηκε να επηρεάζεται από το γκολ και έριξε τον ρυθμό της, ωστόσο κατάφερε να κρατήεσι σε απόσταση τον “Γηραιό”. Η ψυχραιμία της Βέροιας είχε αποτέλεσμα και μάλιστα έφερε το 1-1. Στο 24′ ο Ντουμάνης επιχείρησε ένα σουτ, ο Βιτλής άπλωσε το χέρι και ύστερα από σκέψη ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φλορεντίν Μπουόλι.


Η Βέροια συνέχισε να πιέζει και για τα επόμενο λεπτά, μέχρι τα πρώτα λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου, όπου ο Ηρακλής ισορρόπησε και προσέγγισε αρκετές φορές την περιοχή της Βέροιας, με πιο απειλητική αυτή του 38′ σε μακρινό σουτ του Πανάγου, το οποίο έστειλε σε κόρνερ ο Βεροιώτης τερματοφύλακας.

Αγωνιστικά η συνέχεια ήταν αδιάφορη και το ματς μεταφέρθηκε στις κερκίδες, όπου ο Κούγιας είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα με αρκετούς φίλους της Βέροιας στα επίσημα. Τελικά, αναγκάστηκε να αποχωρήσει, μεταφερόμενος στην κερκίδα των φιλοξενούμενων.


Και στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν ορεξάτη και απείλησε πρώτη με τον Μπελεβώνη στις αρχές της επανάληψης.

Κι ενώ στο δεύτερο μέρος ουσιαστικά ο Ηρακλής δεν απείλησε καθόλου, ξαφνικά ένα ατυχές αυτογκόλ έρχεται να προσγειώσει και πάλι την Βέροια. Ο Πανάγου έκανε μια ακίνδυνη σέντρα στην περιοχή της Βέροιας στο 61ο λεπτό, ο Μανωλιούδης επιχείρησε να απομακρύνει στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Περδίκη κι αυτή αργά και βασανιστικά κατευθύνθηκε στα δίχτυα του Βενετικίδη για το 2-1 υπέρ του Ηρακλή.


Το 2-2 πήγε να έρθει και πάλι από τον Φλορεντίν Μπουόλι. Ο Καμερουνέζος φορ στο 69′ ελίχθηκε πολύ όμορφα μέσα στην περιοχή του αντιπάλου, βγήκε πρόσωπο με πρόσωπο απέναντι στον Παλαβράκη, ο οποίος εξουδετέρωσε το σουτ με τα πόδια.

Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία ήρθε για την “Βασίλισσα” στο 85′, με τον Κολλαρά να παίρνει κεφαλιά από κόρνερ του Μπαϊντού, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Παλαβράκη.

Δύο λεπτά αργότερα απείλησε και ο Ηρακλής, με τον Κοκκόρη να σουτάρει από διαγώνια θέση και τον Βενετικίδη να αποκρούει, κοντράροντας μάλιστα η μπάλα δύο φορές στα χέρια του.

Η Βέροια έπαιξε τα ρέστα της στη συνέχεια και είχε ακόμη μια τελική 92′, με τον Μπουκουβάλα να εκτελεί φάουλ από μακρινή απόσταση και το Μπαϊντού με μια γυριστή κεφαλιά να την στέλνει πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ, ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ 64′), ΜΑΣΟΥΡΑΣ (ΜΠΑΪΝΤΟΥ 76′), ΜΠΟΥΟΛΙ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ (ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ 83′), ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 76′), ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Ηρακλής (ΤΣΙΩΛΗΣ): ΠΑΛΑΒΡΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥ, ΧΡΟΥΣΙΕΛ, ΜΥΣΤΚΟΣΚΙ (ΚΟΥΣΤΑ 47′), ΑΛΕΞΙΤΣ (ΣΓΟΥΡΗΣ 79′), ΤΟΜΑΣ (ΚΟΚΚΟΡΗΣ 83′), ΣΙΛΒΑ (ΔΟΪΡΑΝΛΗΣ 89′), ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, ΒΙΤΛΗΣ, ΠΑΤΡΑΛΗΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ (ΧΕΙΡΙΤΡΑΝΤΑΣ 47′).

26 σχόλια:

  1. δοξ τον Θεο εφυγαν οι 3 και εστρωσε η ομαδα… αντε νυχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αλλη μια φορα επαληθευομαστε πως οσοι πηγαινουν να δουν παιχνηδι στη βεροια δεν ειναι φιλαθλοι της αλλα της αντιπαλου οπως σημερα οι περισσοτεροι γηραιοι και αυτο φανηκε γιατι μεριδα τα εβαλε με τον κ.κουγια.
    Αρα καλα εκανε και ο ηρακλης δε μας εδωσε τον αγωνα,τωρα παμε στα Σερρας κανοντας μια καλη εμφανηση ,να επιστρεψουμε αξιοπρεπος και οχι τραγουδοντας χρυσπα παμε για το 7.
    Στην επιστροφη στα Ανω ποροια εχει ωραιο φαγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή με κάποιους γραφικούς. Αυτούς πρέπει να τους απαγορευτεί η είσοδος στους αγώνες. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας ο Κούγιας μας φταίει. Ξεφτίλες .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί εκεί στην Γ' εθνική. Τι έγινε φασουλονταβάδες τελείωσαν τα μεγαλεία; Η Βέροια πλέον ως πόλη δεν έχει να επιδείξει τίποτα σε κανένα επίπεδο. Τα χειρότερα έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε χάσου ρε κωλογρια.

      Διαγραφή
    2. Παοκτσής είμαι φίλε.

      Διαγραφή
    3. Είσαι ΠΑΟΚ και λές τέτοια εσύ που έδωσες ισοπαλία στην Βέροια στο μεταξύ σας παιχνίδι, λές τέτοια εσύ ο παοκτσης που αυτές οι κωλογριες σου έβριζαν και συνεχίζουν να βρίζουν τον πρόεδρο και όλον τον ΠΑΟΚ,αισιχτηρ τότε μόνο ΠΑΟΚ δεν είσαι.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή πρέπει να συμφωνώ μαζί σου, ρε άντε πάνε να κουρευτείς γιδοβοσκέ.

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή τώρα ήθελες να σου δώσει παιχνίδι ο Ηρακλής γιατί εσύ είσαι ανίκανος να το πάρεις με το σπαθί σου; Δε φτάνει αυτό κάποιος δήθεν φίλαθλος επιτέθηκε στον Κούγια κι ενώ θέλεις να σου δώσει το παιχνίδι ρε παιδιά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, εγώ Πάντος έτσι όπως είδα σήμερα το παιχνίδι μπωρει να σωθεί η Βέροια με αυτό το καλό παιχνίδι που έκανε, εντάξει το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ήταν μια άτυχη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε παιδιά με τι ψυχολογία θα έρθει να παίξει την Δευτέρα με τους βετεράνους της Βέροιας κ της Λάρισας (από ένα ημίχρονο) ο κοινός μας πρόεδρος; Οι φίλαθλοι που θέλαν να έρθουν να δούνε τις επιδόσεις του με αθλητική ένδυση κ θα συνεισφέραν με το εισητηριο τους στον ευγενή σκοπό του φιλικού τι θα κάνουν τώρα ;
    Εννοείται ότι θα πληρώσουμε το εισητηριο για τον ευγενή σκοπό κ θα απολαύσουμε τους "γίγαντες "βετεράνους γιατί πραγματικά το αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπαρχει λυση να φαμε μονο τρεια γκολ απο τσ Σερρας,να μη κατεβουμε και να το χασουμε στα χαρτια 3-0.αξιοπρεπεστατα και οχι 7-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ωραιοτερο γκολ στη superleague 2 βαλαμε,μονο που το βαλαμε στη δικια μας την εστια,ε...100 μετρα διαφορα δε πειραζει εστια η μια εστια η αλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν χάνεις και με μισθοφόρους και έμπειρους πιο το νόημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ta kataferate. Oxi oi pextes. Aftoi ine gia lipisi. Nistiko arkudi de xorewi. Katantia. Sas eftehie o tsaluxas k o anifantakis. Prolawenete na paretithite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μάτια μας δεν τα σέβεσαι ρε μεγάλε;Έλεος δηλαδή!!!
      Τα καταφερατε. Οξι οι πεξτες. Αφτοι ινε γκια λιπιςι. Νιςτικο αρκουντι ντε ξορεουι. Καταντια. Sας εφτεχιε ο τσαλουξας κ ο ανιφαντακις. Προλαουενετε να παρετιτχιτε

      Διαγραφή
    2. Ο τσαλουχας μια χαρά εξοφληθεί για όλη την σεζόν από πέρυσι.... Τόσο πονούσε την ομάδα που πήγαινε πρώτος και έπαιρνε τα παραδακι... Ρώτα τον σχιστοματη ξέρει κολληταρια είναι....

      Διαγραφή
  11. Γιατί έπεσες έχεις 20 βαθμούς μπωρεις ακόμα να σωθείς, σήμερα είχε καλή απόδοση η ομάδα όμως ήταν αυτή η άτυχη στιγμή, μέχρι τέλους και μπωρεις να σωθείς δεν τα παρατάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θέλω να μου δώσει κανένας Ηρακλής τον αγώνα ....η ομάδα αν δεις κάποιος την βαθμολογία όσο χαλιά και να λέμε ότι είμαστε θα σωθεί αργά η γρήγορα.σημερα ήταν μια χαρά προσπάθησαν αλλά πάλι κάτι έγινε και πήγαν όλα στραφη.σε σχέση με άλλα παιχνίδια πάλεψαν χωρίς να αποφύγουν τα λάθη.λαθη που κάνουν μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας απολογηθεί τωρα ο Ζαφείρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα για τον Ζαφείρ. Πήρε προαγωγή. Ειναι ο ευαγγελιστής καρποφόρος ο Νεος. Όπου ειναι μέσα , τα κάνει σκ.. σόρι, ροδοπέταλα ηθελα να πω. Άιντες τώρα που βγάλατε γλώσσα.

      Διαγραφή
    2. Ο Ζαφείρης σας φταίει , ο μανάβης πουθενά δενεχει ευθύνη;;; Ο τσουλουχ που έφερε τα παλτά τπτ;;;

      Διαγραφή
  14. Αδερφε μου αν εχεις κερματα βαλε του χρονου στη Γ εθνικη,και σν παλι Game over τοτες προσπαθησε στο τοπικο με την αγια βαρβαρα και τη ξεχασμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα Σερρας να στειλουμε την αγια βαρβαρα,εχεις καλυτερους παιχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ