Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Video «ΣΟΚ»: Δείτε την στιγμή της σύγκρουσης

Το δυστύχημα στα Τέμπη έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την Ελλάδα, με 40 ανθρώπους να χάνουν της ζωή τους από τη μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, ενώ την ίδια ώρα 72 είναι οι τραυματίες, 57 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 6 βρίσκονται σε ΜΕΘ.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, από κύκλωμα ασφαλείας στην περιοχή, σοκάρει και δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων, με την εικόνα της έκρηξης να προκαλεί ΣΟΚ. 

Δείτε το βίντεο την ώρα της μετωπικής σύγκρουσης:

2 σχόλια:

  1. Οι Ιταλοί επενδυτές αγόρασαν Ελβετικά ελαττωματικά τραίνα και τα έβαλαν στα Ελληνικά δρομολόγια, (για αυτό χαλάνε συνέχεια αν και καινούρια και υπάρχουν οι τεράστιες καθυστερήσεις με τις προεκτάσεις στα λάθη στη διαχείριση του δικτύου με αποτέλεσμα τα ατυχήματα), οι δικοί μας πολιτικοί πήραν τα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης εδώ και πολλά χρόνια και δεν τα τοποθέτησαν διότι ήταν ασύμβατα τα λογισμικά τους με των τραίνων !!! δηλ έδιναν τις αναθέσεις για τα μηχανήματα αδιαφορώντας για την λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα στο σύστημα. Τα δρομολόγια μετέφεραν τόσα χρόνια ανυποψίαστους πολίτες που μόνο από τύχη έφταναν στον προορισμό τους. Σήμερα όλοι (είναι συντετριμμένοι και θα αποδώσουν ευθύνες) σε άλλα εξιλαστήρια θύματα και όχι τους ίδιους. Κάποιοι παραιτήθηκαν και αμέσως γίνονται (ήρωες) ενώ είναι οι κυρίως υπεύθυνοι αυτής της καταστροφής. Εμείς αφού θάψουμε τα παιδιά μας συγκινούμαστε, θυμώνουμε, αγανακτούμε και στο τέλος σε ένα μήνα θα το ξεχάσουμε και θα τους ξαναψηφίσουμε.
    Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ