Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώην παίκτης της Βέροιας τραυματίας σε τροχαίο

Άγιο είχε στο πλευρό του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Γιώργος Σκαθαρούδης, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Μαρτίου, στο δρόμο Χαλκίδας- Ερέτριας.

Όπως αναφέρει το Ευβοϊκή Γνώμη, το ατύχημα συνέβη κοντά στη διασταύρωση προς Μύτικα, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Το αποτέλεσμα ήταν, το όχημα να βγει από τον δρόμο και να ακινητοποιηθεί σμπαραλιασμένο, ενώ μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες εγκλωβίστηκε ο Γιώργος Σκαθαρούδης.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επιχείρησαν δύο οχήματα, με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον Σκαθαρούδη και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η ενημέρωση της τωρινής του ομάδας:

“Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗ μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και πολύ σύντομα θα είσαι κοντά μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ