Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ταξίδι του Τερζή στο UEFA Pro

Φρέσκο αίμα στην προπονητική της Ελλάδας, με πολλούς επαγγελματίες να δίνουν εξετάσεις για το UEFA Pro, ώστε να πιστοποιήσουν την ιδιότητά τους και να εξελιχθούν στους πάγκους.

Μεταξύ αυτών και ο Βεροιώτης κόουτς του Άρη, Απόστολος Τερζής. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Αυτό το διάστημα, Πάμπλο Γκαρσία, Απόστολος Τερζής, Στέλιος Μαλεζάς, Νίκος Νταμπίζας, Κ. Κωνσταντινίδης, Κονέ, Βαγγέλης Μόρας και Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έκανε και σχετική ανάρτηση, βρίσκονται στο ίδιο τιμ με στόχο το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής.

Δείτε την φωτογραφία:

6 σχόλια:

  1. Αυτός δεν ηταν στον παγκο της Βεροιας σε εκεινο το υπερφανταστικο Βεροια Αρης? την επομενη μερα η ομαδα μας διαλυθηκε αν θυμαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αποστολος ειναι ιδανικος coatch για τη βεροια αρκει να εχει προεδρο που να τον στηριζει και να του φερει τους παιχτες που θα ζητησει,μονο ετσι θα ανεβει η βεροια στη superleague και να παιζει στα play off με την ελιτ της superleague.
    Signature by captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μαλλον σε αλλη πολη θα ζεις και σιγουρα δεν εισαι Βεροια γιατι εμεις οι φιλαθλοι της μεγαλης Βασιλισσας του Βορρα δεν τον θελουμε στην ομαδα μας γιατι αυτος μας πουλησε και βοηθησε στην καταστροφη της ομαδας. Μαλλον αριανος εισαι. Κρατηστς τον εκει να τον καμαρωνετε κι αυτον και τον βοηθο του.

      Διαγραφή
  3. Ola ta bismata. Eki gia na pas prepi na glipsis ton papa. Ektos apo kana 2 3 atoma pu tha pane brosta oi aloi tha ginun girologoi ke tha wgazun lefta me to paramith.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την εξαργυρωσε τη θυσια ο κοουτς εννοια σας. Εχει φαει κοσμο και ντουνια για να κατσει στον παγκο. Μολις του κανει νοημα ο ιδιοκτητης τρεχει σφαιρα. Χαρισμα σας φιλοι αρειανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω σαν φιλαθλος του Αρη θα σας πω οτι εχουμε αγανακτισει με τον τυπο αυτον που καθε φορα αναγκαζομαστε να τον τρωμε στη μαπα μολις φευγει καποιος προπονητης που ο ιδιος εχει φροντισει να διωξει. Μπουργκος λεμε και κλαιμε κκι απο οσο βλέπω ονειρο απατηλο φετος η Ευρωπη. Τωρα βγαζει pro για να μας φορτωθει για τα καλα μαλλον. Φτανει με αυτον ρε προεδρε ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ