Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (6/3 - 12/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η Εβδομάδα 6-12 Μαρτίου είναι έντονη, συγκρουσιακή, αγχώδης και .. μεταβατική! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου την Τρίτη στις 7 του μήνα, αναμένεται να προκαλέσει πιέσεις, αντιδράσεις, αποδιοργάνωση, θυμό και σύγχυση κυρίως για πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ δεν θα λείψουν οι αδυναμίες και σε θέματα φυσικής κατάστασης αλλά και η ροπή προς ατυχήματα λεκτικά, οδικά, κινητικά! Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι και η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου και η είσοδος του στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του 2026, δοκιμάζοντας την πίστη και περιορίζοντας την διάθεση και την επιθυμία για όνειρα! Όμως αν δεν το ονειρευτείς και δεν μπορείς να το κάνεις, επιμένουμε λοιπόν να διατηρούμε τα όνειρα, τα ιδανικά και τον συναισθηματισμό μας, δίνοντας επίμονα και οργανωμένα τον αγώνα μας για πιο όμορφες μέρες!

♈ Κριός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι αγαπητέ μου Κριέ να ανασυγκροτηθείς και να αμυνθείς στους εξωτερικούς κινδύνους. Διανύουμε όλοι το ίδιο και εσύ ένα μεταβατικό δύσκολο διάστημα και ειδικά αυτή την εβδομάδα εσύ θα έχεις αναταράξεις και αντιξοότητες σε θέματα εργασίας, θα έχεις πολλές παραπάνω έννοιες στο κεφάλι σου ενώ οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις θα είναι δύσκολες. Η Πανσέληνος στην Παρθένο αν και δύσκολη σε σώζει από δύσκολες καταστάσεις και σε τροφοδοτεί με την αναγκαία για εσένα πρακτική, αλλά και συναισθηματική υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Άρη, τα αισθηματικά μπαίνουν σε μία καλή πορεία, όπου αισθάνεσαι ότι μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου, να περάσετε χρόνο μαζί, λαμβάνεις συναισθηματική επιβεβαίωση. Βασική προϋπόθεση είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για τα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα δύσκολη και δοκιμαστική για τα επαγγελματικά με πολύ στρες λόγω εντάσεων και αναστατώσεων στο πρόγραμμά σου! Αναλαμβάνεις νέες ευθύνες που είτε δεν σου αρέσουν, είτε δεν τις είχες στο πρόγραμμα, αυτό όμως θα βγει σε καλό στα οικονομικά σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να τιθασεύσεις την επιθετικότητά σου! Αν κάτι δεν σου αρέσει, μην επιμένεις να το αλλάξεις, φρόντισε καλύτερα να απέχεις.Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς άρα, καλείσαι τις μέρες αυτές να προσέξεις τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου . Ο Μάρτιος κρύβει πολλές παγίδες και η Πανσέληνος της Τρίτης, θα σε επιστρατεύσει αναγκαστικά στον επαγγελματικό στίβο. Προσπάθησε να μην αποθαρρύνεσαι αν κάτι δεν προχωράει και διατήρησε εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση απογοητεύσεων ή καθυστερήσεων. Μια αλλαγή στην καριέρα πρέπει να προετοιμαστεί πολύ προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κόντρες και παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα! Προσπάθησε να αποφύγεις το καβγαδάκι πάθους και θυμήσου ότι οι σχέσεις δεν είναι λογιστήριο για να μετράμε τι έδωσες και τι πήρες πίσω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι είναι μπλοκαρισμένοι οι στόχοι σου και ότι είσαι σε μία αναγκαστική στασιμότητα στα επαγγελματικά σου! Δεν είναι ακόμα η στιγμή των αλλαγών, αλλά ούτε και της τόλμης και του ρίσκου! Διαφύλαξε τα οικονομικά σου συμφέροντα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, οι εξελίξεις είναι ταχύτατες αυτή την εβδομάδα, δεν είναι όμως αυτές που εσύ ο ίδιος επιθυμούσες. Έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες και η Πανσέληνος της Τρίτης θα σημάνει περισσότερη ταλαιπωρία στα επαγγελματικά, ενώ δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι αναβολές στα σχέδιά σου! Ο Κρόνος που εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνάει στους Ιχθύς «κρούει τον κώδωνα» σε μια στιγμή που είσαι απροετοίμαστος για το καινούριο. Δεν είσαι ακριβώς σίγουρος το τί πρέπει να κάνεις και με ποιοι τρόπο! Απόφυγε την σπατάλη ενέργειας στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η θετική γωνία εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Κριό με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων προσφέρει ερωτικές περιπέτειες και ερωτικές ανάσες, όμως θα είναι με αβεβαιότητα και αστάθεια, γιατί η Πανσέληνος της Τρίτης αναμένεται να σε κάνει βιαστικό και επιρρεπή και σε συναισθηματικά λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις τις εξελίξεις που θα θελες ή θα περίμενες και διαψεύδεται μία προσδοκία σου … Το σύμπαν σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να εργαστείς σκληρά με μικρά αλλά οργανωμένα βήματα! Τα οικονομικά είναι ασταθή!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο και οι μέρες σου είναι γεμάτες ένταση, συγκρούσεις και κάποιες προσωρινές προσωπικές και κοινωνικές δυσκολίες. Οι έντονες παρεξηγήσεις θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών! Μείνε μακριά από αντιθέσεις με συγγενείς ή απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές που συνδέονται με τρίτους. Μην θέλεις να σώσεις τους άλλους τη στιγμή που εκείνοι, απορροφημένοι από κάτι άλλο, είναι αδιάφοροι για την δική τους ασφάλεια. Επιμελήσου καλύτερα την καθημερινότητά σου , αναζητήστε πηγές ευχαρίστησης και χαράς και κάνε χρήσιμες υποχωρήσεις στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα υπεραναλύεις τις καταστάσεις και σε πνίγει το δίκιο σου! Νιώθεις απογοητευμένος από κάποια λόγια που γίνονται τώρα … Προσπάθησε να αποφύγεις την γκρίνια και μην επιμένεις να πάρεις απαντήσεις που δεν μπορούν τώρα να σου δοθούν! Το Σαββατοκύριακο αναμένεται εξαιρετικά πιο θετικό για τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχουν λόγια και καβγάδες, είτε λόγω αλλαγής προγράμματος, είτε γιατί δημιουργούνται λάθη που έχουν και τις ανάλογες συνέπειες. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να αποφύγεις τις απερίσκεπτες αγορές της στιγμής!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα είσαι ανήσυχος για τα οικονομικά σου, τα οποία επηρεάζονται από την Πανσέληνο της Τρίτης! Είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις μία πιο συντηρητική τακτική αποφεύγοντας κάθε είδους υπερβολή στα οικονομικά αλλά και στα προσωπικά σου! Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για οποιοδήποτε ξεκίνημα ή επέκταση στον επαγγελματικό σου προγραμματισμό. Μην ριψοκινδυνεύεις με τα χρήματα σου, μην αναμιγνύεσαι σε σχόλια και μην δεσμεύεσαι με αποφάσεις ή συμφωνίες που θα σου φορτώσουν νέες ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά μηνύματα, συναντησούλες και … ερωτικές υπερβολές! Τη μία είσαι καλά και ενθουσιάζεσαι, την άλλη βιάζεσαι να γίνουν όλα όπως τα θέλεις με αποτέλεσμα να γίνεσαι απαιτητικός. Κράτησε μία πιο μέτρια – ουδέτερη στάση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις μία εβδομάδα που θα χρειαστεί να διαφυλάξεις και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Κάποια έξοδα θα σε αποδιοργανώσουν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε σημαντική η εβδομάδα για το ζώδιο σου, αφού στην πορεία της σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικές επιδιώξεις. Με την αλλαγή θέσης του Κρόνου και την είσοδό του στους Ιχθύς, καταλαβαίνεις ότι όλος αυτός ο μήνας είναι δύσκολος συχνά ατυχηματικός και απαιτεί από εσένα σθένος και υπομονή. Βρες τρόπο να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου , δραστηριοποιήσου, μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και βρες εκτόνωση μέσα στην κοινωνική δραστηριοποίηση ή στην εργασιοθεραπεία. Μην κάνεις βιαστικές επενδύσεις και προστάτεψε τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ακατάλληλη εβδομάδα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, ή να πάρεις αποφάσεις, γιατί πάνω στα νεύρα σου μπορείς να πεις «τελείωσε» μία σχέση, και στην συνέχεια να το μετανιώσεις! Κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από παρεξηγήσεις και μπελάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία και τα οικονομικά αποδίδουν καλά παρόλο που διανύεις μία εβδομάδα τεταμένη, όπου κάποιες συνεργασίες σου θα σου μπουν άσχημα στο … «ρουθούνι»!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η Πανσέληνος της Τρίτης αποτελεί ένα σημαντικό λόγο για να προσέχεις ώστε να μην ανατραπούν οι ισορροπίες, κυρίως στις εργασιακές και αισθηματικές σου σχέσεις. Είτε θέλεις είτε όχι ο Μάρτιος σε υποχρεώνει να εκπαιδευτείς στην υπομονή και να υποστηρίξεις τα αιτήματα σου χωρίς να περιμένεις να σε βοηθήσουν ή να σε ενθαρρύνουν. Ευτυχώς η Αφροδίτη, φέρνει μερικούς καλούς ανθρώπους στο πλευρό σου, είτε για την απαραίτητη συντροφιά που χρειάζεσαι είτε για την δέουσα αρωγή στις αδύναμες στιγμές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συγκρατώντας την καχυποψία, τον φόβο και την ανασφάλεια μπορείς να προσμένεις μία εξαιρετική εβδομάδα για τα αισθηματικά! Καλό είναι για την ώρα να μην κοινοποιείς τις στιγμές σου, τα μυστικά σου ή την σχέση σου , προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος από τις γνώμες άλλων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά νιώθεις στασιμότητα, αδράνεια και … τεμπελιά! Οι συνθήκες δεν σε ικανοποιούν και απλά κάνεις την υπομονή σου για να δεις τι καλό θα έρθει στην πορεία! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι επιβοηθητική και λαμβάνεις χαρούμενα νέα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα είναι σκληρή, επεισοδιακή και απρόβλεπτη, όμως αποχωρεί ο Κρόνος από τον Υδροχόο που σε ταλάνισε από το 2020 και έπειτα! Η Πανσέληνος της Τρίτης επηρεάζει τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και τις ασχολίες που σε αφορούν πολύ. Πάρε μέτρα ασφαλείας, επιστράτευσε εφεδρείες και απόφυγε να κάνεις οικονομικά λάθη τώρα, ή να πέσεις σε συναισθηματικές παγίδες. Μην συμπεριφέρεσαι δογματικά, μην αμελείς την οργάνωση και μην υποτιμάς την αξία του σωστού προγραμματισμού, που θα σε φέρει πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις όνειρα χωρίς τον ξενοδόχο φίλε μου Σκορπιέ. Η αισθηματική σου ζωή θα μπει σε μία καλή πορεία αρκεί να μην βιάζεσαι για αυτό! Μήνυμα ή συνάντηση έκπληξη θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μείνε μακριά από πηγαδάκια κουτσομπολιών στην εργασία και προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από το εκάστοτε κλίμα είτε τις γνώμες τρίτων προσώπων που δεν έχουν αγνά κίνητρα, απεναντίας σε ανταγωνίζονται! Στα οικονομικά δίνονται λύσεις!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Πανσέληνος της εβδομάδας επιδρά στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ ο Κρόνος που κάνει τα πρώτα του βήματα στους Ιχθύς, θα σου υπενθυμίσει με έντονο ύφος, ότι υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι για να ζεις με περισσότερη ψυχαγωγία, λιγότερα άγχη και πιο ευχάριστους συμπολίτες γύρω σου. Το θέμα είναι να κάνεις τις δέουσες ανακαλύψεις και να μην βιαστείς να ξεσπάσεις σε διαμαρτυρίες με ένα περιβάλλον που δεν διορθώνεται. Τέλος μην έρχεσαι σε ανοιχτή ρήξη με παράγοντες της δουλειάς σου που είναι σε θέση να επηρεάσουν την πρόοδο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενώ δεν το σχεδιάζεις και η διάθεσή σου δεν είναι αρκετά καλή γιατί αυτό το διάστημα πιέζεσαι από παντού, στα αισθηματικά σου αναμένεται να λάβεις μία μεγάλη ικανοποίηση ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες και αδικίες έρχονται στα επαγγελματικά, προσοχή γιατί κάποιες συνεργασίες σου θα διαταραχθούν αυτή την εβδομάδα! Στα οικονομικά αυξάνονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Πανσέληνος της εβδομάδας ορίζει ένα διάστημα το οποίο θα αναπαράγει προβλήματα επικοινωνίας, ψυχολογικά και τέλος οικονομικά. Πρόσεξε λοιπόν το πώς θα διαχειριστείς τα συμφέροντα σου, και πάνω απ’ όλα το χρόνο σου. Απόφυγε διενέξεις αλλά και νέες προτάσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Άφησε για αργότερα ταξίδια και νομικούς αγώνες. Αν σπουδάζεις πρόσεξε στις εξετάσεις και αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας προνοήστε τις διαψεύσεις και τις δυσκολίες στη δουλειά σου . Απαλλάσσεσαι όμως σταδιακά από ένα βάρος που σχετίζεται με μια υποχρέωση του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην αναλώνεσαι σε λόγια που δεν οδηγούν πουθενά, ή σε μία αρνητική στάση των πραγμάτων! Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να πάρεις την συναισθηματική ανταμοιβή που προσμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι αναμενόμενες οι παρεξηγήσεις αλλά και τα μπερδέματα στην εργασία! Κάνε υπομονή γιατί το επόμενο διάστημα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη των επαγγελματικών! Στα οικονομικά θα πάρεις μία σημαντική ανάσα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η Πανσέληνος της εβδομάδας φέρνει διάφορες ταλαιπωρίες και γεγονότα που θα αποσπάσουν την προσοχή σου από ότι έχεις προγραμματίσει, ή ξεκινήσει να κάνεις. Απόφυγε τις πικρές γεύσεις διάφορων σχέσεων που ήδη έχουν δείξει τις προθέσεις τους απέναντι σου. Διαχώρισε το συναισθηματισμό από τις πρακτικές επιδιώξεις σου και μην αφήνεις τους άλλους να εισέρχονται στα προσωπικά σου. Αισθηματικά δεν θα λείψει η προσφορά, αλλά θα είναι ευμετάβλητη. Να είσαι προσεκτικός στα λόγια και στους κάθε είδους ενθουσιασμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν πιπεράτες επικοινωνίες, όμορφες προκλήσεις και … δίψα για περιπέτεια και … πειραματισμό. Περνάς καλές στιγμές χωρίς να ωριμάζουν για την ώρα την συναισθήματα σου ή χωρίς να σταθεροποιείται ακόμα η κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά! Νιώθεις ότι δεν έχουν τηρηθεί όλα όσα έχεις συμφωνήσει, είτε αρχίζουν να φωλιάζουν μέσα σου αμφιβολίες για το αν θα υπάρξει σταθερότητα! Προσοχή στα έξοδα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ο Μάρτιος συνεχίζει την πορεία του και φωτίζεται από την Πανσέληνο της Τρίτης. Αυτό σημαίνει , επεισόδια και αιφνιδιασμούς. Αντιμετώπισε ένα αισθηματικό πρόβλημα με οριστικές λύσεις και όχι διαρκείς συζητήσεις, μην έχεις ελπίδες και βρες ένα τρόπο να δώσεις ένα τέρμα στην ανασφάλεια σου. Υπερασπίσου διπλωματικά τα επαγγελματικά σου δικαιώματα αλλά απόφυγε ανοιχτούς πολέμους με παράγοντες της δουλειάς σου. Φέρσου συντηρητικά και επιφυλακτικά, γίνε πιο υπεύθυνος και δραστήριος όσο και αν οι εκλείψεις σε έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, ο σκοπός είναι να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις τα λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί αυτή την εβδομάδα αφού κάποιες παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες. Συνειδητοποιείς ότι αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου και αλλιώς έρχονται και όλο αυτό σου προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Μία σχέση δοκιμάζεται, αν ξεπεραστούν τα εμπόδια μπορείς να προσμένεις σε σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες και αψιμαχίες έρχονται στα επαγγελματικά, όμως δεν είναι κατάλληλο διάστημα για οριστικές αποφάσεις, οριστικές λύσεις, και … απαντήσεις! Στα οικονομικά ο παράγοντας της τύχης σε ευνοεί να σηκώσεις κεφάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ