Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα συγκλονιστικά σκίτσα του Αρκά για τα Τέμπη

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, με τις εικόνες από τα διαλυμένα τρένα να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο Αρκάς έκανε και σήμερα μια ανάρτηση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στην οποία εικονίζεται ένα μικρό κορίτσι – άγγελος μέσα στο διαλυμένο τρένο.

«Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα με μια απλή εντολή σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Κι όμως, σε εποχή τόσης τεχνολογίας, η φυσική ηλιθιότητα αυτού του κράτους παραμένει εγκληματικά ακμαία», είναι το μήνυμα του Αρκά πάνω στην εικόνα.

Και το χθεσινό σκίτσο του Αρκά ήταν αφιερωμένο στην τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Πάνω στη μια σιδηροδρομική γραμμή κινείται ένα μαύρο τρένο, οδηγός του οποίου φαίνεται πως είναι ο Χάρος. Δίπλα από αυτό, κάθεται ο «Μάρτιος», ο οποίος είναι με σκυφτό κεφάλι και δακρυσμένος.

4 σχόλια:

  1. Ο αθώος Κούλης που τον φταίει ο σταθμάρχης ,ο αθώος Αλέξης που του φταιγανε τα μνημόνια ,ο αθώος μακεδονομάχος Δελτας που τον έφταιγε" ο λεφτά υπαρχουν",ο αθώος χοντρούλης Κώστας που τον έφταιγε ο Πίπης ο φακιδομυτης που έφαγε όλα τα λεφτά του κόσμου.ΝΤΡΟΠΗ άγνωστη λέξη!!!!!!!!! Βρήκαν τρόπο να ντροπιασουν και αυτήν την λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα και κυρια φταει ο σταθμαρχης με το τεραστιο - τραγικο λαθος που εκανε με τα "κλειδια". Και ο εκτος πρωτοκολλου τροπος επικοινωνιας σταθμαρχη - μηχανοδηγου ( και οι δυο μιλουσαν λες και επιναν καφε στο καφενειο).
      Μετα απο αυτη τη κακη συγκυρία ερχονται οι διαχρονικες ευθυνες του κρατους ( κυβερνησεων ) πριν απο τα μνημονια με την απαξιωση και σκοπιμη εγκαταλειψη του ΟΣΕ ( προσωπικο - εκπαιδευση, συστηματα ασφ., τροχαιο υλικο, υποδομες κτλ). το κακο ηρθε και αποτελειωσε τον ΟΣΕ με τα μνημονια της "καλής" Ε.Ε. που διελυσε τα παντα αφου μας αναγκασαν να πουλησουμε οσο ηθελαν και οτι ηθελαν.
      Οι Ιταλοι φυσικά κοιτανε να βελτιωσουν 2-3 πραγματα που φαινονται ( ταχυτητα , βαγονια ) και σιγα μην ασχοληθουν και πολυ με την ουσια των σιδηροδρομων. Δυστυχως καπως ετσι εγιναν τα πραγματα στον τεως ΟΣΕ και καταληξαμε στο τραγικο δυστυχημα.
      τωρα σε ολα αυτα ο καθενας ας ριξει αναλογικά την ευθύνη όπου καταλαβαίνει αναλογα με το μυαλου και τη ...συνείδηση που έχει!

      Διαγραφή
  2. Μπα εμφανίστηκε ο Αρκάς;

    Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ήταν;

    Με πανδημία και δεκάδες χιλιάδες νεκρους,με απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων ευρώ,με αμέτρητα κυβερνητικά σκάνδαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω την ιδια απορια ειχα. Επι συριζα καθε μερα εφτιαχνε γελοιογραφιες. 4 χρονια τωρα σιωπη. Δεν ηξερε κι αυτος τιποτα, οπως οι δημοσιογραφοι.ΟΥΣΤ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ