Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Δείτε τη στιγμή που τα βαγόνια τυλίγονται στις φλόγες (video)

Ανέβηκε στους 32 ο αριθμός των νεκρών
Μεγαλώνει όσο περνάει η ώρα ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, στους 32 είναι μέχρι αυτή τη στιγμή οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, ενώ πολύ περισσότεροι οι τραυματίες. 

Οι σοροί των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μεταφέρονται στα νοσοκομεία της Λάρισας για να ξεκινήσει η δυσάρεστη διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης. 

Δείτε στο video του onlarissa.gr τη στιγμή που τα βαγόνια του μοιραίου τραίνου τυλίγονται στις φλόγες:

6 σχόλια:

  1. Τυχαία δεν γίνονται τέτοια λάθη στις γραμμές με συνέπεια το τραγικό δυστύχημα. "Ανθρώπινο λάθος" ή "ανθρώπινος δάκτυλος"? Ποιός ο ρόλος του σταθμάρχη βάρδιας της Λάρισας?
    Νομίζω σ'αυτές τις εκλογές, μέχρι να γίνουν, θα συμβούν πολλά ακόμη περίεργα περιστατικά, όπως και στην γειτονική χώρα.
    Θυμηθείτε, έρχονται περίεργες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια περίεργα περιστατικά και περίεργες εκλογές ρε. Η συνεννόηση για τους συρμούς γίνεται με γουόκι τόκι από σταθμάρχη σε σταθμάρχη με τον οδηγό. Ξεκινάει το τραίνο και του λένε στο σι μπι θα πας μέχρι το χ σημείο και εκεί μίλα με τον επόμενο. Που μου βρήκες και παγκόσμια συνομωσία. Δεν παλεύεστε εσείς οι ψεκ.

      Διαγραφή
    2. Με χρήσιμους ηλίθιους σαν του λόγου σου, αν δεν ξυπνήσετε, έχουμε να δούμε ακόμη χειρότερα.

      Διαγραφή
  2. Επαναφορά θανατικής καταδίκης στους υπουργούς ( υπό το έργο εκλεγμένους) γιατί τόσα χρόνια να μην λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας του ΟΣΕ... Τι δουλειά κάνετε ρε καρεκλοκενταυροι? Η δουλειά σας είναι να σκοτώνετε τους Έλληνες πολίτες σε καιρό ειρήνης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είστε φασιστας , ψεκ . σας την εχει βαρεσει στο κεφαλι η πολυ κρεατοφαγια μαλλον

      Διαγραφή
    2. ενώ εσύ είσαι νορμάλ. Είναι δυνατόν εν έτη 2023 στην Ελλάδα που κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ηγείται της 4ης βιομηχανικής επανάστασης !!!! και διαφημίζονται τρένα που θα κάνουν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη Αθήνα σε 3 ώρες;;; να μην υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης κυκλοφορίας;
      Και να φανταστείς ότι μέχρι σήμερα ήμουν σίγουρος ότι υπήρχαν. Μάλλον ή πολλά έργα βλέπω ή ηλίθιος είμαι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ