Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στους Τελικούς του Ε3 οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν οι αθλητές του Ομίλου στο Ε3 τουρνουά που διεξήχθη στα Γιαννιτσά.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Α12 ο αθλητής Δαμτσιος Μανώλης έφθασε με άνεση στον Τελικό όπου κατέκτησε την 2η θέση. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε ο δεκάχρονος Βερρος Παναγιώτης ο οποίος έφθασε στους 16 χάνοντας δύσκολα από το Νο1 αφήνοντας όμως άριστες εντυπώσεις.

Στην Κατηγορία Κ12 αγωνίστηκαν οι Μουρατιδου Γιολαντα η οποία συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και η Γιαγτζογλου Χρυσούλα η οποία έκανε την έκπληξη αποκλείοντας το Νο2 του ταμπλό έφθασε και αυτή στον Τελικό κατακτώντας την 2η θέση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά στις προπονήσεις καθώς και στον προπονητη του ομίλου υπεύθυνο των αγωνιστικών τμηματων Κουκουλοματη Σταύρο κάτοχο Διπλώματος Α Εθνικής και Master στην Προπονητικη του Τεννις και στην Παπαδοπουλου Κορινα υπεύθυνη Τμημάτων υποδομής Κόκκινο Πορτοκαλί Πράσινο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ