Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον αδικοχαμένο Γιάννη Καρανικόλα αφιέρωσε το κύπελλο το 4ο ΓΕΛ

Το 4ο ΓΕΛ Βέροιας αναδείχθηκε νικητής του σχολικού πρωταθλήματος Ημαθίας και η κατάκτηση είχε συμβολικό χαρακτήρα. Η νίκη αυτή ήταν αφιερωμένη σε έναν παλιό τους φίλο και συμμαθητή… τον Γιάννη Καρανικόλα. 

Ο 18χρονος Γιάννης υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια αγώνα 5Χ5 στη Θεσσαλονίκη και ύστερα από μεγάλη μάχη τον γιατρών έχασε την μάχη και κατέληξε.

Δεν ήταν μόνο αυτό το πένθιμο της χθεσινής αναμέτρησης με το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας, αφού οι μαθητές φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, ενώ πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

1 σχόλιο:

  1. Ο αθλητισμός πάνω απ όλα πρέπει να περνά κοινωνικά μηνύματα,έτσι λοιπόν και τα δικά μας παιδιά μέσα στο γενικότερο αρνητικό κλιμα των ημερών θέλησαν να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπων αλλά και να αφιερώσουν το κύπελλο στον αείμνηστο συμμαθητή τους Γιάννη Καρανικολα.Συγχαρητήρια!ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 4ουΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ