Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών

Από τον Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε συγκλονισμένοι την εξέλιξη μιας ανείπωτης τραγωδίας για τη χώρα, με τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών και την απώλεια συνανθρώπων μας, κυρίως νέων. Το μυαλό όλων βρίσκεται κοντά στις οικογένειες όσων χάθηκαν και σε εκείνους που κατάφεραν να επιζήσουν.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης Βεροιώτισσας που επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία και εύχομαι καλή ανάρρωση στους άλλους τέσσερις επιβαίνοντες που μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους και νοσηλεύθηκαν με ελαφρά τραύματα στο Γ.Ν. Βέροιας.

Δυστυχώς, αυτές τις στιγμές, ξυπνούν τραγικές μνήμες του παρελθόντος. Δυστυχώς όμως, μια ακόμα πολύνεκρη τραγωδία επαναλαμβάνεται. Εμείς ως Δήμος Βέροιας, στεκόμαστε δίπλα σε κάθε αρχή και φορέα προκειμένου να συνδράμουμε, όσο το δυνατόν, στην ανακούφιση των διασωθέντων».

4 σχόλια:

  1. Για ακόμη μία φορά ""θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, """θα λάμψει η αλήθεια. και "" το μαχαίρι θα μπει βαθειά στο κόκκαλο"".
    ..................

    Τραγικό
    Θερμά συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως....οπως ολες οι αλλες υποθεσεις Πχ ΖΗΜΕΝΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΜΑΤΙ ΜΑΝΔΡΕΣ κτλ.. Ευτυχως σε αυτη την περιπτωση εχουν κανει εξωδικο οι Μηχανοδηγοι
      Αλοιμονο στον κοσμακη που εφυγε

      Διαγραφή
  2. Οι Ιταλοί επενδυτές αγόρασαν Ελβετικά ελαττωματικά τραίνα και τα έβαλαν στα Ελληνικά δρομολόγια, (για αυτό χαλάνε συνέχεια αν και καινούρια και υπάρχουν οι τεράστιες καθηστερήσεις με τις προεκτάσεις στα λάθη στη διαχείριση του δικτύου με αποτέλεσμα τα ατυχήματα), οι δικοί μας πολιτικοί πήραν τα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης εδώ και πολλά χρόνια και δεν τα τοποθέτησαν διότι ήταν ασύμβατα τα λογισμικά τους με των τραίνων !!! δηλ έδιναν τις αναθέσεις για τα μηχανήματα αδιαφορόντας για την λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα στο σύστημα. Τα δρομολόγια μετέφεραν τόσα χρόνια ανυποψίαστους πολίτες που μόνο από τύχη έφταναν στον προορισμό τους. Σήμερα όλοι (είναι συντετριμμένοι και θα αποδόσουν ευθύνες) σε άλλα εξιλαστήρια θύματα και όχι τους ίδιους. Κάποιοι παραιτήθηκαν και αμέσως γίνονται (ήρωες) ενώ είναι οι κυρίως υπεύθυνοι αυτής της καταστροφής. Εμείς συγκηνούμαστε, θυμώνουμε αγανακτούμε και στο τέλος σε ένα μήνα θα το ξεχάσουμε και θα τους ξαναψηφίσουμε.
    Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ λες φίλε, όμως ο ραγιαδισμός και το ρουσφέτι στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει δυστυχώς.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ