Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωταθλητής Ημαθίας το 4ο ΓΕΛ Βέροιας

Μετά την μεγάλη νίκη επί του 5ου ΓΕΛ Βέροιας στον τελικό του Δήμου, το 4ο ΓΕΛ συνέχισε κατακτώντας την κορυφή της Ημαθίας. Το πρωί της Τρίτη (7/3) αντιμετώπισαν το ΕΠΑΛ της Αλεξάνδρειας, το οποίο και κέρδισαν με 1-0. Το γκολ για τους Βεροιώτες σημείωσε ο Βασιλακάκης στο 50ο λεπτό.

Και αυτή η αναμέτρηση, διεξήχθη με άδειες κερκίδες, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Οι μαθητές της Βέροιας θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών.

Η σύνθεση του 4ου ΓΕΛ Βέροιας:

ΓΩΓΟΣ, ΟΡΓΙΑΝΕΛΗΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ, ΚΟΥΒΑΡΟΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΛΗΣ, ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ, ΝΟΥΛΗΣ.

Αγωνίστηκαν και οι: ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.

*Φωτογραφία αρχείου

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στην ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ έναν αγώνα που επέδειξαν ήθος και διαγωγή και τα δυο σχολεία νικητής ήταν μόνο το ποδόσφαιρο.Ευχαριστούμε πολύ όλους τους διοργανωτές και αφιερώνουμε το κύπελλο στον αείμνηστο μαθητή μας Γιαννη Καρανικολα.ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 4ουΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ