Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάντα στο πλευρό του Φιλίππου

Η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας δίνει μια μεγάλη «μάχη» για την είσοδό της στα play-off της Β’ Εθνικής. Συνεχόμενοι αγώνες που χαρακτηρίζονται ως “τελικοί” με πολύ ισχυρές ομάδες. Μέχρι στιγμής, ο Φίλιππος Βέροιας πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία, στην οποία ωστόσο δεν είναι μόνος. Έχει στο πλευρό του την πόλη της Βέροιας και φυσικά, τους πολιτευτές και επιχειρηματίες της περιοχής.

Όπως και στον μεγάλο αγώνα με τη Νίκη Βόλου του Σάββατο (4/3). Στις εξέδρες του ΔΑΚ “Βικέλας” έδωσαν το δυναμικό “παρών”, μεταξύ των δεκάδων φίλων της ομάδας, ο Βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβραρίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Τζαφερόπουλος και ο διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ Βέροια και γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Νούλας.

Οι τρεις τους κάθισαν δίπλα στο πλευρό του Προέδρου του Φιλίππου Βέροιας, Ηλία Λαζού και δεν έχασαν ούτε λεπτό, αφού παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την αρχή ως το τέλος.

2 σχόλια:

  1. στο χαντμπολ την ομαδα την διελυση δυστηχως ο γνωστος αγνωστος και ειναι και ακουνητος απο εκει , πολλα μπραβο ομως στην διοικηση του μπασκετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ