Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Άλκης Καμπανός» ονομάστηκε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου ΓΕΛ Βέροιας


Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας

Μεγάλη συγκίνηση και πλήθος προσκεκλημένων από όλη την Ελλάδα στην εκδήλωση του 2ου ΓΕΛ Βέροιας για την ονοματοδοσία της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων σε «Άλκης Καμπανός», προς τιμήν του 19χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής βίας.

Πριν την εκδήλωση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Συντονιστής ήταν ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Σταυρόγλου Κωνσταντίνος, ο οποίος έκανε και την εναρκτήρια ομιλία. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε συνολικά πέντε ομιλίες και τραγούδια από τους μαθητές του Λυκείου, ενώ στο ενδιάμεσο παρουσιάστηκαν και βίντεο.

Κατά σειρά μίλησαν, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Σταυρόγλου Κωνσταντίνος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Γιάννης Βένος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κούλης Αποστολίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και τελευταίος ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού στον σύντομο διδακτικό του λόγο, θέλησε να δώσει κάποιες συμβουλές στο πλήθος μαθητών που παραβρέθηκαν στον αίθουσα. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η μητέρα του Άλκη, Μελίνα Καμπανού, η οποία ωστόσο δεν ανέβηκε στο βήμα.

Στο κάλεσμα του 2ου ΓΕΛ Βέροιας ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη προθυμία, εκτός των προαναφερθέντων, και οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Συρμούλα Τζήμα, οι προϊστάμενοι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Ευθυμία Γώτη και Θανάσης Αλατζόγλου και άλλοι.

Την αίθουσα κοσμεί μια τοιχογραφία με το πρόσωπο του Άλκη Καμπανού και το μήνυμα «Όχι στη βία», η οποία σχεδιάστηκε αφιλοκερδώς από τον γνωστό και διακεκριμένο Βεροιώτη καλλιτέχνη, Θέμη Κωνσταντινόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες:










































2 σχόλια:

  1. Θέλω να κάνω μία ερώτηση : ο Τσαχουρίδης έκατσε μέχρι να βγει φωτογραφίες και μετά έφυγε όπως συνήθως ?..., ή έκατσε σε όλη την εκδήλωση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ τραβηγμένο , αφήστε να ηρεμίσει η ψυχή , μου θυμίζετε ελληνική ταινία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ