Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαξεβάνος: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων»

Σαφώς απογοητευμένος είναι ο Σπύρος Μπαξεβάνος, μετά την ήττα της Βέροιας από τον Διαγόρα της Ρόδου. Ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά», σχολίασε την εικόνα της ομάδας στην ήττα από την Διαγόρα για την 14η αγωνιστική της Super League 2, ενώ αναγνώρισε την αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου. Επίσης, μίλησε τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπουκουβάλα, εκφράζοντας φόβους για σοβαρό. 

Δείτε τo video:

3 σχόλια:

  1. Του χρόνου θα σε πάρει ο Διαμαντης στην ομάδα στην ΑΓ Βάρβαρα χωρίς λεφτά γιατί δεν υπάρχει σάλιο θα σε βάλει αν είναι ο ίδιος στην ΔΕΥΑΒ να μοιράζεις λογαριασμούς ξέρει αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ σε αλλο ψηφοδελτιο θα εισαι υποψηφιος. δεν εξηγειται τετοια ζηλεια αλλιως.

      Διαγραφή
  2. Τον Καψαλη γιατι τον φερατε Μπαξεβανε? Κι αφου τον φερατε γιατι δεν παιζει? Δυστυχως κι εσυ μας απογοητευσες. Οσο για αυτον τον ΚΑΣΕΜΙ οταν φωναζαμε οτι μας δουλευαν καποιοι οτι ερχεται παιχτης σουπερ λιγκ μας λεγατε γραφικους. Και δε φτανει που ηρθε θα φαει και τη θεση καποιου που μπορει να βοηθησει. Ας μας πει η αξιοτι,η διοικηση ποιος μας φορτωσε το παλτο αυτό ανοιξιατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ