Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μητσοτάκης: «Οφείλω μια συγγνώμη για την τραγωδία των Τεμπών»

«Δεν γίνεται στην Ελλάδα του 2023, δυο τρένα να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή και να μην το έχει αντιληφθεί κανείς»

Συγγνώμη για την τραγωδία στα Τέμπη ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε ότι οφείλει, ως πρωθυπουργός, «μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ» σε όλους, «αλλά πάνω από όλα στους συγγενείς των θυμάτων» του τραγικού δυστυχήματος.
Η συγγνώμη του πρωθυπουργού είναι «τόσο προσωπική, όσο και στο όνομα όλων όσοι κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και χρόνια. Γιατί, πράγματι, στην Ελλάδα του 2023, δεν γίνεται δυο τρένα να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή και να μην το έχει αντιληφθεί κανείς».

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός γράφει για τα αίτια της τραγωδίας, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το ανθρώπινο σφάλμα».

«Το γεγονός ότι το Ψηφιακό Σύστημα Ελέγχου θα λειτουργεί πλήρως μέσα στους επόμενους μήνες δεν είναι δικαιολογία. Το αντίθετο. Κάνει τον πόνο μου ακόμα μεγαλύτερο που δεν προφτάσαμε να το ολοκληρώσουμε πριν συμβεί το κακό», γράφει ο πρωθυπουργός.

Έπειτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει: «προτείνω σε όλα τα κόμματα να δεσμευτούμε από τώρα ότι, στην επόμενη Βουλή, θα συσταθεί Ειδική Επιτροπή που θα διερευνήσει την πονεμένη ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων όλη την τελευταία εικοσαετία. Όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια πρέπει να τα κάνουμε τώρα και γρήγορα».

«Σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, ανάβουμε όλοι ένα κερί στη μνήμη αυτών που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο πρόωρα», καταλήγει π πρωθυπουργός.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Σήμερα θα ήθελα να γράψω για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Χωρίς ξύλινα λόγια, χωρίς να επαναλαμβάνω τα τετριμμένα. Να κάνω μια προσπάθεια να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου και σε λόγια τα συναισθήματα μου.

Και ξεκινώ με τα αυτονόητα. Ως πρωθυπουργός, οφείλω σε όλους, αλλά πάνω από όλα στους συγγενείς των θυμάτων, μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Τόσο προσωπική, όσο και στο όνομα όλων όσοι κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και χρόνια. Γιατί, πράγματι, στην Ελλάδα του 2023, δεν γίνεται δυο τρένα να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή και να μην το έχει αντιληφθεί κανείς.

Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το ανθρώπινο σφάλμα. Αν το έργο της Τηλεδιοίκησης είχε ολοκληρωθεί, αυτό το δυστύχημα θα ήταν πρακτικά αδύνατο να είχε συμβεί. Το γεγονός ότι το Ψηφιακό Σύστημα Ελέγχου θα λειτουργεί πλήρως μέσα στους επόμενους μήνες δεν είναι δικαιολογία. Το αντίθετο. Κάνει τον πόνο μου ακόμα μεγαλύτερο που δεν προφτάσαμε να το ολοκληρώσουμε πριν συμβεί το κακό.

Η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει ταχύτατα τη τραγωδία και θα αποδώσει ευθύνες. Ενώ τις επόμενες μέρες ο αρμόδιος υπουργός θα ανακοινώσει παρεμβάσεις άμεσης βελτίωσης της ασφάλειας των σιδηροδρόμων μέχρι να ολοκληρωθεί το Ηλεκτρονικό Σύστημα Διοίκησης. Τώρα, έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, αναγνωρίζοντας με θάρρος τα σφάλματα του κράτους.

Όμως, ούτε αυτά φτάνουν. Θα ζητήσω αμέσως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από φίλες χώρες τη συνδρομή τους σε τεχνογνωσία, ώστε να αποκτήσουμε, επιτέλους, σύγχρονα τρένα. Και θα αγωνιστώ για να έχουμε πρόσθετη κοινοτική χρηματοδότηση προκειμένου να συντηρηθεί και να αναβαθμιστεί γρήγορα το υφιστάμενο δίκτυο.

Τέλος, θα προτείνω σε όλα τα κόμματα να δεσμευτούμε από τώρα ότι, στην επόμενη Βουλή, θα συσταθεί Ειδική Επιτροπή που θα διερευνήσει την πονεμένη ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων όλη την τελευταία εικοσαετία. Όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια πρέπει να τα κάνουμε τώρα και γρήγορα.

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι σιδηρόδρομοι της πατρίδας είναι βαθιά προβληματικοί. Είναι ίσως η ακραία έκφραση μιας Ελλάδας που δεν μας ταιριάζει και θέλουμε να την αφήσουμε πίσω.

Ξέρω ότι πολλοί σήμερα θα θυμούνται τη φράση ενός προκατόχου μου ότι «αυτή είναι η Ελλάδα». Όμως όχι, δεν είναι μόνον αυτή. Υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, εκεί έξω, που μας δίνει ελπίδα, πίστη και δύναμη.

Την είδαμε όλοι και μετά το τραγικό δυστύχημα. Στους πυροσβέστες, στους διασώστες και στο ΕΚΑΒ που βρέθηκαν εκεί από την πρώτη στιγμή. Στους γιατρούς και υγειονομικούς που οργάνωσαν αμέσως την περίθαλψη των τραυματιών. Στον Στρατό. Αλλά και στους ειδικούς της Αστυνομίας που διεκπεραίωσαν με ταχύτατα την οδυνηρή αποστολή της ταυτοποίησης των σωρών. Ώστε να επιστραφούν στις οικογένειές τους για να πενθήσουν.

Το πρόσωπο της καλύτερης Ελλάδας είδαμε, επίσης, στους επιβάτες που ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν τους συνεπιβάτες τους. Στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που έσπευσαν ενωμένοι να δώσουν αίμα. Αλλά και στα νέα παιδιά που διαδήλωσαν βουβά και ειρηνικά, κρατώντας ένα κερί και με σύνθημα «φταίει η κακιά η (χ)ώρα». Ένα σύνθημα που η αλήθεια του μας πονά όλους.

Προσωπικά είμαι στην πολιτική για να αλλάξω αυτή την «κακιά την χώρα», αυτήν την παλαιά Ελλάδα που μας πληγώνει. Γι’ αυτό προσπαθώ, κάθε μέρα. Άλλοτε τα καταφέρνω και άλλοτε όχι. Ξέρω καλά, ωστόσο, πόσο καλύτερη μπορούμε να κάνουμε την πατρίδα μας αν σαρώσουμε τα απομεινάρια του παρελθόντος που μας κρατάνε πίσω. Και για αυτήν την Ελλάδα που μας αξίζει θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.

Εδώ σταματώ. Σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, ανάβουμε όλοι ένα κερί στη μνήμη αυτών που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο πρόωρα.

45 σχόλια:

  1. Mαζί με την συγγνώμη, οφείλεις και μια παραίτηση γιατί είχες 4 ολόκληρα χρόνια για να τα διορθώσεις αλλά εσύ πετούσες αετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ενα δακρυ κυλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου δες το παρακάτω βίντεο
      https://fb.watch/j0NsIW8L4r/
      ή στο you Tube (ομάδα μνήμης 26-3-2019)
      Και θα δεις τον κύριο να υπόσχεται ότι η ΝΔ θα κάνει έργα αναβάθμισης του σιδηροδρομικού δικτύου.
      Για αυτό η όποια τωρινή συγνώμη είναι προσχηματική.
      Το είπε τότε και μας κοροϊδεψε, σκοτώθηκαν τα παιδιά μας και τώρα συγνώμη και καθαρίσαμε;
      Λάθος κάνεις και εσύ που τον υποστηρίζεις και αυτός.

      Διαγραφή
    2. Γιατι δεν πηγε στους συγγενεις να πει τη συγγνωμη του ο Μητσοτακης? Φοβαται κατι?

      Διαγραφή
  4. ΕΊΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΊ ΚΑΙΡΌ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΊΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ? ΤΙ ΚΆΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ (ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ)?
    Τ Ι Π Ο Τ Α......... ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.........


    ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους ηλεκτρονικους πλειστηριασμους ακόμη και πρώτης κατοικίας, βρήκαν τρόπο να τους περπατήσουν, νομοθετικά και πρακτικά, με το Ελλάδα 2.0.

    Δύο τρένα που προχωρούν αντίθετα στην ίδια γραμμη, ήταν τεχνικά δύσκολο.

    Να κοιταχτουμε στον καθρέπτη του σπιτιού μας, όταν ψάχνουμε τους υπεύθυνους της δολοφονίας.

    Δύσκολο αλλά η αλήθεια, πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να σας πω τι σιμαινει
    .απολυσει τον εργαζομενον high tech robot εποχη
    νεες μορφες μμε με ολα τα
    wifi
    Και τώρα που δεν χρειάζεται πια να είσαι τέλειος, μπορείς να είσαι καλός.
    Χαμηλοί μισθοί, μεγάλα κέρδη (ο εφεδρικός στρατός της βιομηχανικής εργασίας) Ο Μαρξ πίστευε ότι οι μισθοί θα κρατηθούν σε χαμηλά επίπεδα από τον «εφεδρικό στρατό εργασίας», τον οποίο εξήγησε απλά, χρησιμοποιώντας κλασικές οικονομικές τεχνικές: οι καπιταλιστές θέλουν να πληρώνουν όσο το δυνατόν λιγότερο για εργατικά, κι αυτό είναι πιο εύκολο όταν υπάρχει αφθονία εργαζομένων στην αγορά. Συνεπώς, έπειτα από μια ύφεση, και το wifi einai mia morfh ergazomenou
    kapische?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κούλης,Αλέξης ,Σαμαράς,Γιώργος,Κώστας,Σιμητης,να παραπεμφθούν μαζί με τους υπουργούς τους, για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας κατά συρροή. Μόνο τότε δεν θα ξαναζήσουμε τέτοιο δυστύχημα στο μέλλον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα κρυφτει πισω απο τους προηγούμενους. Δε θα τον αφησουμε να κρυφτει. Δε θα τα φορτωνει ολα στους αλλους και στην ατομικη ευθυνη. Φτανει πια!

      Διαγραφή
    2. όσο παραπέμφθηκαν για τη χρεοκοπία άλλο τόσο και τώρα

      Διαγραφή
  9. Ωραία δήλωση έγραψε η επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού,υπό την πίεση βέβαια των κρυφών δημοσκοπήσεων που δείχνουν κατακρήμνιση των ποσοστών της ΝΔ και διόγκωση της οργής του ελληνικού λαού.

    Γιατί όμως συγγνώμη,μετά από τόσες ημέρες;

    Επίσης,γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα τι κυβερνητικό αφήγημα ήταν ότι για όλα φταίει ο σταθμάρχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μητσοτάκη θα φύγεις νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΙΤΗςΟΥ ΤΡΑΓΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελληνικέ λαε,
    Δεν έμαθες ποτε σου να ψηφίζεις.
    Αυτό έχει και συνέπειες,όπως βλέπεις.
    Απλά σκέφτεσαι ότι δεν θα συμβεί σε εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να παραιτηθείς άμεσα και άσε τις καθυστερημένες συγνώμες όταν είδες ότι ο κόσμος δεν πιστεύει ότι φταίει ο σταθμάρχης και η επικοινωνιακή σου ομάδα είπε να αλλάξει το τροπάριο. Έχεις ολέθριες ευθύνες! Δεν κάνατε τίποτε απολύτως για να υπάρχει η στοιχειώδης ασφάλεια των επιβατών! Εσείς που προσπαθείτε να συγκρίνετε το Μάτι είστε λοβοτομημενοι τελείως? Τι σχέση έχει η ξαφνική πυρκαγιά με τα προβλήματα ασφάλειας των σιδηροδρόμων που τα ήξεραν και δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαφνική πυρκαγιά λέει ο Συριζάκος παραπάνω, πράγματι ήταν τόσο ξαφνική που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μου θυμίζει αυτό που λέγαμε κάποτε και γελούσαμε, η ομάδα θα παίξει φουλ επίθεση με ξαφνική άμυνα. Άνθρωπέ μου εδώ κατηγορούμε την ανικανότητα, την αδράνεια και την ηλιθιότητα των αρμοδίων και υπευθύνων και συ μας λες για ξαφνική πυρκαγιά, όπως έλεγε ο άλλος ανίκανος υπουργός ο Πολύδωρας στις φωτιές της Ηλείας το 2007, ότι έφταιγε ο στρατηγός άνεμος. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΙΤΕ επιτέλους από τα κόμματα της καταστροφής.

      Διαγραφή
    2. (δεξιος ειμαι ) αλλα η πυρκαγια που κατεληξε σε τραγωδια στο ματι ηταν φυσικη καταστροφη που εκ του αποτελεσματος την χειριστηκαν λαθος οι υπευθυνοι αξιωματικοι πυροσβεστικης και αστυνομιας συν τα λαθη της πολ. προστασιας. ηταν αποτελεσμα λαθος τακτικης επι του πεδιου των αρμοδιων υπαλληλων. ποτε κανενας υπουργος ή πολιτικος δε θα σβησει τη φωτια. εχει ομως ευθυνη εαν δεν εχει οργανωσει τις υπηρεσιες σωστα .

      Διαγραφή
  14. Συγνώμη ζητούν τα παιδιά όταν κάνουν ζημιές. Οι πρωθυπουργοί ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ούτε μια συγνώμη δεν μπορείς να ζητήσεις μόνος σου πρέπει να την συμψηφισεις με άλλους αχρηστε! Αν πάρεις από τον ελληνικό λαό πάνω από 20% τότε θα είμαστε όλοι συνένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέντε ημέρες μετά θυμήθηκε να ζητήσει συγγνώμη.

    Ποιος τον πιστεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τουλάχιστον ήταν ενβολιασμενος ο σταθμάρχης. Τι περιμένατε όταν τρία ολόκληρα χρόνια το μονο. Μα το μόνο που απασχολούσε τα κανάλια. Τους δημοσιογράφους τους πολιτικούς κ πολλούς άλλους ήταν τα εμβόλια. Κάναμε απεργίες .στείλαμε επιστολές διαμαρτυρηθηκαμε λένε οι άνθρωποι. Αλλά ποιος θα τους ακούσει. Μόνο η Παγώνη είχε φωνή τότε. Καλό παράδεισο κ κουράγιο στους συγγενείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμείς Κυριάκο προτείνουμε στην κάλπη να σε μαυρίσουμε εσένα και πολλούς αλλους για το χαλι της Ελλάδας εδώ και 40 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα βγει ο ζαεφ και θα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν είναι κυβέρνηση αυτή αλλά καφενείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ραγκούσης, Σπίρτζης και Καραμανλής ως Υπουργοί Μεταφορών μπορούσαν να τρέξουν τα έργα. Τά έτρεξαν; Όχι. Στο σκαμνί με τον σταθμάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσθεσε και οσους υπουργους εθνικης οικον. ζουν για το αδικημα της χρεοκοπίας.

      Διαγραφή
    2. ακριβώς αυτό, ας καταδικαστούν κάποτε πολιτικοί τουλάχιστον για παραδειγματισμό!

      Διαγραφή
  22. Η επικοινωνιακή υπεροπλία που έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, οδήγησε στην τραγωδία των Τεμπών!

    Τόσα χρόνια έκαναν καταγγελίες οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ για την επικινδυνότητα του σιδηροδρομικού δικτύου και τα ΜΜΕ δεν προέβαλλαν τίποτα

    Όπως και τα 4 τελευταία χρόνια, οι δημοσιογράφοι καλύπτουν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην πανδημία,τις απευθείας αναθέσεις δις ευρώ,τα πολλά σκάνδαλα υπουργών και γαλάζιων στελεχών, το σκάνδαλο των υποκλοπών και πολλά άλλα

    Οι Έλληνες οφείλουν να ξυπνήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτικά πράγματα του τόπου και να μην δείχνουν ανοχή στην κυβερνητική διαφθορά και στους ολιγάρχες και εργολάβους που ζουν παρασιτικά εις βάρος των πολλών.

    Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Μητσοτάκης, ότι σκέπτεσαι να το λες, ότι λες να το εννοείς, και ότι εννοείς να το πρατεις

      Διαγραφή
  23. για όλους όσους προσχηματικά "ζητάνε" να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός....Άντε και σας ακούσει και παραιτηθεί . Στις εκλογές τι νομίζετε ότι θα γίνει θα περάσει η κουτσή γίδα το γκεσέμι ; Και άντε και το πέρασε. Θα σας χαρίσει τα δάνεια που έχετε και δε ξέρετε το δρόμο για το γκισέ του ταμείου ; Λοιπόν , ή στημένοι είστε , ή πονηρούληδες , ή απλά δε θυμάστε τι πάθατε την πρώτη φορά και θέτε και δεύτερη.. Μόνο που δε θά'χουν τύχη τα όνειρά σας. Θα φροντίσουμε εμείς γι'αυτό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΧΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΑΖΙΜΕΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φάρμακο για να πάει η χώρα μπροστά.
      Νέα παιδιά σπουδαγμενα και που έχουν δουλέψει στην ΕΕ.

      Διαγραφή
  25. Αν υπάρχει ένας εισαγγελεας ως άλλος Λαμπράκης
    πρέπει οι πρωθυπουργόι και οι υπουργοι από το 2010
    να καθίσουν στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να είναι πιο εύκολο άλλο ένα μνημόνιο μπας και στρώσουμε.

      Διαγραφή
  26. Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα 🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε Ελληνικέ λαέ δεν παίζεστε. Πριν λίγο καιρό τον πιστεύατε ότι ήθελε το καλό σας, σας φλόμωσε στα θρομβόλια και τρέξατε για να χτίσετε το τείχος ανο(η)σίας, όπως σας έταξε, για να μην στερηθείτε τις καφετέριες και τα μπαράκια και τώρα τον υβρίζετε. Το πρόβλημα μάλλον εσείς το έχετε γιατί ο τύπος πάντα ο ίδιος ήταν με την ίδια σκοπιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. APO TON KORONAHO,,EIXA PH OTH TO 19 TA 100 THA EINE ONYRO ,,,,,OTAN KAPIOS DEN YPOLOGHZH TON OURANO TA APOTELEZMATA ERXONTE SE STHGMH KAI ORA POU DEN TO PERHMENHS,,,,,ALIMONO SOU AN SE AFORHSH PAPPAS OXH DESPOTHS,,,,,THA EITANE KALITERA NA MHN EXHS GENHTHI,,,,STON XRHSTO MAS DEN XORANE EKSHPNADES ,,,,KALO YPOLHPO SARAKOSTHS ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απλά παραίτηση. Όταν δεν είσαι σωστός η δεν μπορεί να κάνεις σωστά την δουλειά σου φεύγεις γιατί αλλιώς υπάρχουν ζημιές και απώλειες. Δείξε μας ότι έχει τσίπα και ανθρωπιά και φύγε από την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κούλη μαζέψτε τα και φύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ