Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Last Dance» για Μελισσανίδη - Στο καναβάτσο ο Βαγγέλας - Τι ψήφισε η Βέροια;

Kataskopos speaking

Η εκλογή του νέου προέδρου στη Super League 2 είχε πολύ «μαμ». Κι αν νομίζετε πως η μάχη γίνεται εντός γηπέδων, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Ο πραγματικός «πόλεμος» γίνεται πίσω από τις κάμερες. Στο παρασκήνιο, μέσα στα αρμόδια όργανα της Ε.Π.Ο. 

Ο Μαρινάκης, βλέποντας πως πάει το έργο με την συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη αποφάσισε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Αν άφηνε τα πράγματα να εξελιχθούν, θα έβλεπε του χρόνου την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό να ανεβαίνουν στην Super League. Ομάδες που έχουν καλές σχέσεις με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και... θα «σκύλιαζαν» εναντίον του. Προσπάθησε λοιπόν να αλλάξει τα πράγματα, κατεβάζοντας έναν δικό του για πρόεδρο από τα Χανιά, με την στήριξη φυσικά του Αυγενάκη.

Έλα μου όμως, που ο «Τίγρης» αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά σκληρό καρύδι. Πολύ σκληρός για να πεθάνει... Με 13-12 το αφεντικό της Ένωσης πέρασε τον δικό του πρόεδρο. Πάμε λοιπόν ολοταχώς για το «Last Dance» του Μελισσανίδη. Λέει στους Αεκτσήδες: «Κύριοι, σας έφτιαξα γήπεδο, σας μηδένισα όλα τα χρέη, σας πήρα πρωτάθλημα, σας έβγαλα Champions League, αυτός είναι ο τελευταίος μου χορός»! Άλλωστε πάει και για το 71ο έτος της ηλικίας του. Μην το ξεχνάμε αυτό.

Στο καναβάτσο ο Βαγγέλας! Όχι μόνο για φέτος, αλλά και για του χρόνου, έτσι όπως πάει η ιστορία. Να' ναι καλά η Νότιγχαμ και η παραμονή της στην Premier League. Εκεί είναι τα πολλά τα λεφτά, όχι στην Ψωροκώσταινα την Ελλαδίτσα.

Σειρά μετά έχει ο φίλος του ο Ιβάν. Με το που δείτε τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ να σκάει μύτη στην Θεσσαλονίκη και να μπαίνει θριαμβευτής ξανά στην Τούμπα, γράψτε το... «Ο Δικέφαλος θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα»! 

Το θέμα όμως είναι και τι ψήφισε στις εκλογές η Βέροια; Άραγε ο Διαμάντης που έδωσε την ψήφο του; Ποτέ δεν μάθαμε και φαντάζομαι, ούτε θα μάθουμε στο μέλλον. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον, να γνωρίζαμε τι μπάλα έπαιξε η «Βασίλισσα» μέσα σε αυτήν την διαμάχη των γιγάντων του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Λέτε να ήταν δικό μας, το ένα άκυρο ή το ένα λευκό που βγήκαν από την κάλπη; Μόνο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ γνωρίζει...

8 σχόλια:

  1. Ωχ μωρέ ...έλεος , ασχολείσθε με Διαμάντη ,άντε πήρα ανάποδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε σας τόπα ρε; Δε θα λέτε πολλά για τον Ζαφείρ αν δεν κάνετε γαργάρες με οξυζενέ. Άιντες τώρα που ξυπνήσατε. Είμαι έτοιμος να αυτώσω απο το τέτοιο να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βέροια ως πόλη είναι δυνατή,οι άνθρωποι που ζούν στη βέροια άξιοι σεβασμού Ας φτιάξουμε ομάδα που να μην έχει ανάγκη κανέναν και κάθε κυριακή να έχουμε sold out, εδω παιζουμε μπαλα εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς τώρα τι λέτε με το ρεπορτάζ εγώ το ακούω βερεσε, ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να δώσει ο Αυγενακης τώρα λεφτά εάν δεν πάρει εντολή από Μαρινάκη, γιατί αυτοί είναι αλυσίδα μάλλον είναι τα δύο σκυλάκια του Μαρινάκη, λέω για τους Αυγενακη και τον πρόεδρο των Χανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατασκοπε εισαι ασχετος και επικινδυνος
    χθες ο μελισσανιδης εγινε 72 χρονων δεν μπορει να εισαι τοσο στοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φωτό τα λέει κάνουν κουμάντο τρεις εφοπλιστές Βαγγελας Τίγρης Διαμαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί οι 2 δίπλα στον Διαμάντη ποιοι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giati den rotate ton etero dimosiografo pou gnorizei ta panta gia thn omada apo proto xeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ