Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεκρή στο δυστύχημα των Τεμπών γυναίκα στρατιωτικός από τη Βέροια

Ανείπωτη θλίψη και αμέτρητα "γιατί;" έχει σκορπίσει το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Οικογένειες θρηνούν τους αδικοχαμένους νεκρούς τους, μεταξύ αυτών και μια νεαρή βεροιώτισσα σύζυγος και μητέρα, στρατιωτικός στο επάγγελμα, που ταξίδευε με το τρένο του θανάτου. Δεν υπάρχουν λόγια τέτοιες στιγμές. 

6 σχόλια:

  1. Δεν είναι λογική να παραιτηθεί η σημερινή κυβέρνηση γιατί κάποιοι μεγαλοεργολαβοι θυσίασαν κόσμο και κόσμο για λεφτά και πρώην κυβέρνησης είχαν και έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους κλειστά τόσα χρόνια 20-22 χρόνια,δεν πήραν τα μέτρα τους τοσα χρόνια και ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ σας φταίει αντε τώρα , συλληπητηρια στους οικείους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε ντρέπεσαι βγήκες τέτοια μέρα να υποστηρίξεις τ αφεντικό σου ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ τα ίδια ισχύουν κ για τον από κάτω σχολιαστή …..θλιβεροί τύποι

      Διαγραφή
  2. Μπα δεν φταίει ο μητσοτακης;ποιος φταίει η ποιοι φταίνε ωχ;να διερευνηθεί το συμβάν και όσοι φταίνε τόσα έτη να καθήσουν στο σκαμνί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ντρεπόμαστε λίγο Δεν βλέπω που μας που μας έχει κάνει ο Θεός έτσι η γυναίκα με αντίχριστη Δεν πιστεύουμε και λέτε για τα κόμματα Τι είναι αυτό το πράγμα εδώ πέρα χάνονται ζωές κάθε μέρα και εσείς Όχι ο ένας Όχι ο άλλος λίγο προσευχή θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συλλυπητήριά στους ανθρώπους που έχασαν τον άνθρωπο τους, οι πολιτικοί που κυβερνούν ΤΏΡΑ την χώρα δεν γύρισαν τον διακόπτει και συγκρούστηκαν τα δύο τρένα, ένας υπάλληλος του ΟΣΕ που υποτίθεται έκανε σωστά την δουλειά του το έκανε, δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΌ το θέμα μας, ήξερε την δουλειά του, ήταν εκπαιδευμένος, αν ναι η όχι αυτός θα μας το πει ο ίδιος, όταν καταλάβει τι ακριβώς έπραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που περιγράφεις γινόταν στα τρένα το 1937.

      Τωρα υπάρχει τηλεματική επιστήμη, που ελέγχει μέσα μεταφοράς σε γη, αέρα, θάλασσα και ανθρώπινη βλακεια που (δεν) ελέγχει ανθρώπινες ζωές.
      Εσένα ή τηλεματική δε σε επηρεάζει.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ