Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φτιάξε το δικό σου μπαξέ εύκολα και οικονομικά


Με αρωματικά και κηπευτικά φυτά και βολβούς από το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος

Η ιδανική εποχή για να δημιουργήσετε τον δικό σας λαχανόκηπο έφτασε! Ένας μικρός κήπος στη βεράντα ή την αυλή μας, δίνει χρώμα και αρώματα στο χώρο μας, αλλά και γεύση στα πιάτα μας.

Αυτό το διάστημα το Γεωπονικό Κέντρο Βεροίας ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ έχει παραλάβει μεγάλη ποικιλία σε αρωματικά και κηπευτικά φυτά, καθώς και βολβούς λουλουδιών για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη κηπουρό. 

Θυμάρι, Λεβάντα, Ρίγανη, Δυόσμος και Δεντρολίβανο είναι μερικές από τις δημοφιλέστερες επιλογές ενός μεσογειακού κήπου που μπορείς άμεσα να προμηθευτείς από το κατάστημα. Επίσης θα βρεις μαρούλι, ντομάτες, πιπεριές και σπόρο πατάτας αν επιθυμείς να απολαμβάνεις τα δικά σου λαχανικά, καθώς και μαϊδανό, σέλινο και φράουλες για έξτρα νοστιμιά στο τραπέζι σου!

Για τους λάτρεις των λουλουδιών το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε βολβούς που σίγουρα θα ομορφύνουν τον κήπο ή τη βεράντα σου αυτό το καλοκαίρι! 

Φυσικά μπορείς να ολοκληρώσεις τις αγορές σου με την ιδανική για τις ανάγκες σου γλάστρα, με εξειδικευμένο για κάθε χρήση φυτόχωμα και με λιπάσματα που θα βελτιώσουν γρήγορα την ανάπτυξη των φυτών σου!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επισκέψου το ηλεκτρονικό e-shop ή επισκέψου το φυσικό κατάστημα στη Σταδίου 53. Μπορείς ακόμη να ενημερωθείς σχετικά καλώντας στο 2331502700.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ