Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε απεργιακή συγκέντρωση καλεί η ΑΔΕΔΥ


Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ημαθίας καλεί όλα τα μέλη των Α/θμιων Σωματείων που υπάγονται στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.

«Για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τον λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών», καταλήγει το κάλεσμα.

14 σχόλια:

  1. Παιδιά κάνατε βλακεία, έπρεπε να την κάνετε Παρασκευή για να έχετε ακόμη ένα τριήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ρατσιστές "εργαζόμενοι" του Δημοσίου καλούν σε κάτι; Αδιάφορο. Πρώτα να κοιταχτούν στον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ μονο αν τους δώσουν καμιά περικεφαλαία θα βγουν στους δρόμους.... Βρωμοτοπος 🤬 σιχαθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στενοκέφαλοι ,στενόμυαλοι, ακόμη σχολιάζουν .. τι να πεις ; άμα τρωγόμαστε μεταξύ μας καλά μας κάνουν οι πολιτικοί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε ακόμα τόσο μικροψυχα; Δημόσιοι και ιδιωτικοί;;; Εδώ μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ρε , έχουν θάψει αυτή τη χώρα όλοι τους.... Κανονικά θα έπρεπε όλα να είναι κλειστά αύριο τα πάντα έστω για μια μέρα... Και όλοι να βγούμε στους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι όχι σιωπή αλλά βροντή!!

      Διαγραφή
    2. Αν ειναι λέει! Η ΑΔΕΔΥ χώρισε σε ιδιωτικούς και δημόσιους πρώτα τους εργαζόμενους. Τεράστια διαφορά και δεν μπορεί να ζητάς τα ίδια απο ανόμοιες καταστάσεις. Να καταργηθεί η ΑΔΕΔΥ και όλοι μαζί οι εργαζόμενοι μπλα μπλα μπλα. Τί λες;

      Διαγραφή
  6. εσυ παιδακι μου, μετα 40 χρονια το καταλαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλουν οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ για συγκέντρωση τον κοσμο, για ναφιαμαρτυρηθουν για το έγκλημα που έκανε το άχρηστο βύσμα συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ. Καλά θα πάει καθ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι συνδικαλιστές παίρνουν οδηγίες από τα κόμματα , είναι όργανα αυτών , τόσα χρόνια τίποτα , μόνο τον μισθό και την καρέκλα , αλλά χωρίς να δουλεύουνε , τους καλύπτουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι . Συνδικαλιστής είναι αυτός που ναι μεν τρέχει για τα συμφέροντα του κλάδου του και της κοινωνίας , αλλά να πηγαίνει στην δουλειά , όχι στις καφέ - μπάρ , ταβέρνες και ταξίδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βολεμένοι τεμπελχαναδες !!! σας πληρώνουμε να διδάσκετε στα παιδιά μας και εσείς το μυαλό το έχετε πως να κάνετε απεργίες!!!
    δεν κοιτάμε "χρωματα" αλλά όλοι κρυφοκουμουνιστες στον σύριζα μπλεγμένοι είστε!!!
    ας ήσασταν ελεύθεροι επαγγελματίες και θα τα κάνατε καλά αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όλα τα γατάκια του Ψυριζα!!! εκεί το παίζουν εκπαιδευτικοι και πατριώτες και ξεχνάνε ποιος πούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ