Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Διαγόρας πήρε το «Crown» της «Βασίλισσας» - Ήττα με 0-2 και... περιπέτειες

Η Βέροια ξέχασε ότι ήταν “τελικός” και σε ρυθμούς φιλικού ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από τον Διαγόρα στην επανέναρξη της Super League 2. Πριν τη σέντρα του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Τεμπών, ενώ οι φίλοι της Βέροιας κρέμασαν τρία πανό για το τραγικό δυστύχημα, με αποδέκτη την Κυβέρνηση.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα εδώ...

Τα πρώτα λεπτά της επανέναρξης του πρωταθλήματος βρήκανε τη Βέροια αρκετά δραστήρια και ήδη από το πρώτο λεπτό απείλησε την εστία του Μπίντση, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπελεβώνη, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κασέμι σημείωσε τη δεύτερη τελική της “Βασίλισσας”.

Η Βέροια συνέχισε να κρατάει τη μπάλα στα πόδια της για το πρώτο τέταρτο, οπότε και άρχισε να ισορροπεί ο Διαγόρας και να κάνει το πρώτο του σουτ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Βενετικίδης.

Η πιο απειλητική στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 20ο λεπτό, με μια φάση διαρκείας στα καρέ των Ροδιτών, η οποία ωστόσο δεν κατέληξε κάπου, αφού Γιουκούδης και Μπουόλι σούταραν άσχημα.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Διαγόρας κυριάρχησε στο γήπεδο και έφτασε πολλές φορές επικίνδυνα στην περιοχή των Βεροιωτών, όμως στις περισσότερες οι αμυντικοί της αποσοβούσαν τον κίνδυνο πριν η μπάλα φτάσει στον Βενετικίδη. Σημαντικότερη από αυτές ήταν μια κεφαλιά του Μανιά στο 30′, η οποίο “έξυσε” το αριστερό δοκάρι του Βεροιώτη γκολκίπερ.

Ο συμβολή του Βενετικίδη χρειάστηκε στο 39′ και ένα σουτ του Γκάτα, το οποίο αντιμετώπισε ψύχραιμα. Οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” το 1-0, όταν ο και πάλι Γκάτα στο 45′ ελίχθηκε από τα αριστερά της επίθεσης της ομάδας του, “έσπασε” την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά από εκεί ο Σταμένκοβιτς την έστειλε λίγο άουτ.

Η “Βασίλισσα” ξαναβγήκε στην επίθεση στις καθυστερήσεις και με δύο στημένες φάσεις έβαλε την μπάλα στην περιοχή του Διαγόρα, με τη μία εξ αυτών να μπλοκάρεται από τον Μπίντση και έτσι οι ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διαγόρας μπήκε με αρκετά επιθετικές διαθέσεις και παραλίγο να προηγηθεί με κεφαλιά ξανά του Μανιά στο 51ο λεπτό.

Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν στο 55′ ο Σταμένκοβιτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Βέροιας, σούταρε πάνω στον Βενετικίδη, αλλά με τη βοήθεια της τύχης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η “Βασίλισσα” προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και στο 60′ ο Παπαχρήστος σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε βασανιστικά αργά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκανε πάλι σε αδράνεια την άμυνα της Βέροια και σε ένα γέμισμα από στημένο από τα αριστερά, ο Γιανναράκης ουσιαστικά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ και έκανε το 2-0 στο 63′.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να μπουν άμεσα και πάλι στη διεκδίκηση. Ο Μπουόλι έκανε μια καταπληκτική ενέργεια στην αριστερή γωνία του Διαγόρα, πάσαρε παράλληλα στον Μπελεβώνη και αυτός με άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Μια παρόμοια ενέργεια του Μπουόλι στο 70ο λεπτό βγήκε, αυτή τη φορά, ο Μπλέτσας με πρόσωπο στο τέρμα, αλλά το σουτ του κατέληξε πάνω στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, η Βέροια είδε τον αρχηγό της Μιχάλη Μπουκουβάλα να αποχωρεί ως τραυματίας, τη θέση του οποίου πήρε ο Ζιώγας.

Όπως ήταν φυσικό, ο Διαγόρας διαχειρίστηκε χρόνο και δυνάμεις στη συνέχεια, με τη Βέροια δειλά δειλά να προσπαθεί, τουλάχιστον, να μειώσει, αλλά μάταια.

Τελικό σκορ 0-2, με τους φίλους της Βέροιας να αποδοκιμάζουν έντονα της ομάδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Βέροια (ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ):
ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ (ΜΟΥΧΑΛΗΣ 75′) , ΣΤΙΚΑΣ, ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ, ΜΠΟΥΟΛΙ, ΚΑΣΕΜΙ (ΙΩΑΝΝΟΥ 56′), ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 66′), ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ (ΖΙΩΓΑΣ 75′).

Διαγόρας (ΒΕΛΙΤΖΕΛΟΣ): ΜΠΙΝΤΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ, ΓΚΡΟΖΝΤΑΡΕΒΙΤΣ, ΤΑΤΣΗΣ, ΜΑΓΚΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ, ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ (ΚΑΒΑΛΙΕΡΙ 82′), ΛΟΥΚΙΤΣ (ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ 61′), ΣΤΑΜΕΝΚΟΒΙΤΣ (ΧΟΥΑΝ 82′), ΓΚΑΤΑ, ΜΑΝΙΑΣ.

18 σχόλια:

  1. Οποιος βαζει λεφτα μπορει και να μιλαει .πληρης ησηχια στο γηπεδο καταφερατε μα ειστε 100 ατομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείξτε σοβαρότητα επαγγελματικών σωματείων
    Κάποιος θα παίξει στο τοπικό
    Ποτέ θα χαρούμε εμείς. Κάποια νίκη στο europaleage?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σαββατοκύριακο κόλαση για τον Πρόεδρο της Βασίλησσας και των νερών. Πανολεθρία και στα δύο για τον άριστο μάνατζερ.
    Τι έγινε τε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bletsa katse fronima ....apo tin afania pou isoyn kai eglifes pago evgales glossa kai milas poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα τον εκατσε που εφυγε ο Μαργκος και το παιζει αρχηγος. Αφου τον διεσυρε τωρα την ειδε καπως και πουλαει μαγκιες. Απο αποδοση μηδεν. Μονο μπρατσα και τσαμπουκαδες.

      Διαγραφή
  5. Για την κατασταση αυτη στην ομαδα φταει ο μπικας και κανενας αλλος. ουτε την πουλαει αλλα ουτε ασχολειται. την αφησε στο ελεος της. αλλα δεν μιλατε και δεν γραφετε γιατι εχει χαρτζιλικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ματζιαριδης εφταιγε και ο μαραγκος
    Μονο για εναν μηνας μπαινει μηνας βγαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όνομα του μήπως είναι συντομογραφία του champions League στα ελληνικά;;;

      Διαγραφή
    2. Ο Μαραγκος ας βγει να πει γιατι εφυγε. δεν ειπε ομως. Οποτε μιση ντροπη δικη του και μιση της διοικησης που τον εδιωξε με ειρωνικες ανακοινωσεις. Η τακτικη να διωχνουν ατομα και να μη λενε γιατι ειναι εκ του πονηρου για να καταλαβαινει ο καθενας μας οτι θελει. Οσο για τον αλλον ασε και γλιτωσαμε. μονο ανακατεματα και λογια εφερνε στην ομαδα.

      Διαγραφή
  7. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο .Υπάρχει και η ήττα. Χάσαμε δίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ που ξέρω πολύ καλά το ποδόσφαιρο, προτείνω η Βεροιούλα να πέσει στην Γ εθνική και να δουλεύει με τοπικά ταλέντα. Δεν μπορεί να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες και τρώει όλο σφαλιάρες. Φτάνει τόσο γίνεται ρεζίλι η ιστορική και ξακουστή τουριστικη μας πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτή που ξέρουν πολύ καλά οικονομικα και γίνανε υπουργοί δες που πήγανε την πατρίδα μάς

      Διαγραφή
    2. στον (Ανώνυμος13 Μαρτίου 2023 στις 7:12 π.μ.)
      Σοβαρέψου αυτοί που έγιναν Υπουργοί και μας πήγαν κατά διαόλου που λες εσύ τους έστειλες εκεί . Στο μαγαζί σου όμως θα βρεις τον καλύτερο, όπως και για μια υπόθεσή σου Ιατρική ή Νομική θα βρεις τον καλύτερο. Οι άσχετοι (από όλα τα πόστα) στα σπίτια τους.

      Διαγραφή
    3. ξερεις τι ελεγαν οι καθηγητες για τον albert e .?=-
      και ρωτο,ποιο ειναι το αποδικτικο στοιχοιο οτι βρηκα τον καλυτερο?-
      κερδος,?.
      ενας ελεγε -απο την πολυ την σοβαροτιτα εγινε ο κοσμος ετσι

      Διαγραφή
    4. Πρέπει να σε έχει πονέσει πολύ η Βασίλισσα για να μιλάς έτσι! Του χρόνου την πέρνουν οι Ισπανοί και ανεβένουμε α Εθνική! Καλό αφανισμό στην ομαδούλα σου! Πονάς; Περαστικά!

      Διαγραφή
  9. Πολύ δύσκολη χρονιά για την περσινή πρωταθλήτρια.Πάμε για παραμονή και ο θεός βοηθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ιδιότυπη ομηρεία στην οποία βρίσκεται η Βασίλισσα είναι η πηγή όλων των κακών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ