Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε εικόνες από τους αγώνες της ΕΠΣ Ημαθίας - Με τον φακό του sportsfan.gr

Πολύ “σκληρός” αντίπαλος για τα Τρίκαλα αποδείχθηκε η Αλεξάνδρεια, η οποία πήγε να κάνει τη ζημιά. Στο τοπικό ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής για τα play-off της Α΄ΕΠΣ Ημαθίας, η Αλεξάνδρεια φιλοξένησε τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Οι γηπεδούχοι δεν χαρίστηκαν και διεκδίκησαν τη μεγάλη νίκη, ωστόσο ένα γκολ του Αρβανιτίδη στο 84ο λεπτό χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους που τους κρατά σε “απόσταση αναπνοής” από την Αγία Μαρίνα.

Δείτε εδώ το πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Αλεξάνδρεια - Τρίκαλα


Μακροχώρι – Αγία Μαρίνα: Μέγας Αλέξανδρος “πέντε αστέρων”

Ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο του Μακροχωρίου είχε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας για την πρώτη αγωνιστική των play-off.

Στις “λασπομαχίες” του Μακροχωρίου, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός και επιβλήθηκε των γηπεδούχων με το εμφατικό 5-0.

Η δουλειά άρχισε να γίνεται από το πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο γκολ, χάρη στους Σαμιώτη (30′) και Μπρέγκου (41′).

Η Αγία Μαρίνα δεν καθησυχάστηκε και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Λέκα στο 48′ και τον Μπουλάρι στο 57′ να σημειώνουν το 4-0. Το τελικό 5-0 για τους φιλοξενούμενους διαμορφώθηκε με αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Δείτε εδώ το πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Μακροχώρι - Αγία Μαρίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ