Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα στην Πλατεία Δημαρχείου: Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν για την τραγωδία των Τεμπών

Άναψαν κεριά στη μνήμη των δεκάδων νεκρών 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται αυτή την ώρα στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, για να τιμήσουν τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώνονται και ανάβουν κεριά στη μνήμη των δεκάδων νεκρών της σύγκρουσης των τρένων.

Οι κινήσεις πολιτών που οργανώνουν τη συγκέντρωση αναφέρουν «Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια».

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ του veriotis.gr σε επόμενη ανάρτηση...





12 σχόλια:

  1. Ίσως η μόνη λύση για να γίνει αυτή η περιβόητη "επανίδρυση του κράτους" είναι να αποφασιστεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους Έλληνες άνω των 50 χρόνων γιατί αυτές οι γενιές με τις αποφάσεις τους, τη συμμετοχή τους ή μη, με την ψήφο τους, ή την αδιαφορία τους οδήγησαν την πατρίδα στο χάλι που την...κατάντησαν.
    Ίσως η μόνη ελπίδα να αλλάξει κάτι προς το θετικότερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι άνω τον πενήντα ετών πολίτης και λέω αν είναι αποτελεσματική αυτή η πρότασή ας γίνει έτσι
      Το μέλλον ανήκει στους νέους.
      Με σεβασμό στα περήφανα γηρατειά

      Διαγραφή
    2. Διανυοντας την πεμπτη δεκαετια και μισο της ζωης μου,θελω να ζητησω συγνωμη απο τους χαροκαμενους γονεις αλλα και απο εκεινους που περιμενουν να βγουν τα παιδια τους απο το νοσοκομειο,γιατι ψηφιζοντας τοσα χρονια ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,δημιουργησα ενα αχρηστο κρατος και μια κοινωνια με αυτα τα αποτελεσματα.Και να δωσω τον λογω της τιμης μου(αν εχει εστω τωρα λιγη αξια) οτι δεν θα ξανακανω στα χρονια που μου απομενουν το ιδιο λαθος.ΣΥΓΝΩΜΗ.

      Διαγραφή
    3. Αν δεν σαρεσει στη βόρεια Μακεδονία

      Διαγραφή
    4. Δεν χρειαζεται να παω εγω γιατι σε λιγα χρονια θα ερθουν εκεινοι εδω.Χαιρομαι που ενω καταλαβες τα παντα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα,τιμωντας ετσι το μισθο του πολιτικου σου αφεντικου της γνωστης πολιτικης-οικονομικης διαπλοκης εντος και εκτος του νομου.Αλλωστε καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη οταν προκειται για το καλο της οικογενειας ακομα και αυτη του ΧΑΦΙΕΔΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥ.

      Διαγραφή
    5. βρε τραβα εσυ και ασε εμας εδω.. χάρη θα μας κάνεις.. θα γλυτώσουμε

      Διαγραφή
    6. ΚΙ ο τσιπρας οταν ανελαβε κατω τον 50 ητανε...

      Διαγραφή
    7. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ "ΤΣΙΠΡΑ" ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΩΡΑ.
      ΕΔΩ ΔΙΝΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ( ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ ) ΒΙΑΖΕΣΑΙ;;;

      Διαγραφή
  2. ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα μη τα μαυριζουμε. Θα ταν επιτυχία αν τα τρένα μάς ήταν σαν της
    Ιαπωνίας δεν είμαι σίγουρος αλλά άκουσα ότι εκεί το δίκτυο τους λειτουργεί σε Ααα επίπεδο, για τα άλλα ακούσαμε τι μας είπε ο κ.πρωθυπουργός. αλλα αδέλφια
    Χθες ήμουνα στον αγώνα.γεώργιος και νομζα οτι ήρθαν το πακισταν και Αφγανιστάν και Ινδία ολοι εδω. Και σκεφτόμουν όποιος έρχεται Στην Ελλάδα δεν φεύγει άρα είναι οι μελλοντικοί έλληνες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E=mc². sta pontiaka της μαυρες τρυπες ξερς πος λεγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ