Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σιωπηρή διαμαρτυρία για το δυστύχημα των Τεμπών διοργανώνεται στη Βέροια


«Σωπάστε σήμερα οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες...»

Σιωπηρή διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη, διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια. Ένα φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, στην πλειοψηφία τους νέους ανθρώπους, μεταξύ αυτών και συμπολιτών μας.

Την διαμαρτυρία διοργανώνουν συμπολίτες μας, με την πρόσκληση που στέλνεται μέσω facebook να αναφέρει:

«Σωπάστε σήμερα οι πολιτικοί. Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες... Τα παιδιά μας και εμείς ζούμε από ΤΥΧΗ? Μια σιωπηλή κραυγή διαμαρτυρίας για το δικαίωμα μας να ζούμε με ασφάλεια σ' αυτή τη χώρα».

15 σχόλια:

  1. και μετα για φρεντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμωρία όχι μόνο για το λάθος του Σταθμάρχη αλλά κυρίως για τους πολιτικούς που δεν έβαλαν σε εφαρμογή το σύστημα ελέγχου γραμμών. Και επειδή αυτά αργούν χωρίς σίγουρο αποτέλεσμα ψηφίζουμε (μαύρο) στις επερχόμενες εκλογές αυτούς τους πολιτικούς που αδιαφόρησαν εγκληματικά.
    Ετσι ξεκινά η τιμωρία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φταίει η σημερινή κυβέρνηση και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ κτλ, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση ή πρό προηγούμενη. Πρέπει και το καταλάβουμε και να το δείξουμε στης εκλογές. Κρίμα στα παιδιά που χάθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα πόσες Ιφιγένειες θα θυσιαστούν ακόμα για να γίνουμε ένα σύγχρονο κράτος που οι υποδομές είναι δικαίωμα κι όχι τα επιδόματα και τα pass;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΑΣΤΕ λέει, όχι σωπάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς το ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε να εκμεταλλευτεί την πρωτοβουλία αυτή των συμπολιτών μας και να τη δώσει κομματικό χρώμα . Έβγαλε αφισα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα, ώρα και μέρος! Λυπάμαι πολύ και έχω θυμώσει γιατί καπηλεύνται μια εξαιρετική πρωτοβουλία ! Ο τίτλος της διαμαρτυρίας το λέει ξεκάθαρα: Σωπαστε πολιτικοί και αυτό συμπεριλαμβάνει τους ΠΑΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σύριζα πάντα αυτό έκανε, καπέλωνε και εκμεταλευόταν τις συγκεντρώσεις για κομματικό όφελος. Μην πατήσετε το πόδι σας στη διαμαρτυρία, είστε συνυπεύθυνοι για την τραγωδία.

      Διαγραφή
    2. Αλλος διορισε 60χρονο για σταθμαρχη μετακλητο. Επι Σαμαρα στο υπουργειο παιδειας, οι ιδιοι (Μητσοτακης) τον διορισε σταθμαρχη για ευνοητους λογους, αλλους βριζει η γαλαζια παρεα. Δειτε το σχεδιο εφαρμογης του Μυλοπουλου που το 2018 εγινε με την συμβαση με χρονοδιαγραμμα και μετα βγαλτε τον σκασμο σας. Μια ζωη επι 4 χρονια οι αλλοι φταινε...Δειτε το εξωδικο των Μηχανοδηγων που τους κατηγορουσαν για δηθεν αντιπολιτευση...μην καταδικαζετε πριν ψαξετε...μας εκνευριζετε αφανταστα. Την κακια σας την βλεπουμε καθε μερα.

      Διαγραφή
    3. ΜΑΤΙ 104 ΝΕΚΡΟΙ, 4,5 χρόνια κυβέρνηση, γιατί δεν διορθώσατε τα στραβά του ΟΣΕ; Βγάλτε το σκασμό, είστε συνυπεύθυνοι. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

      Διαγραφή
  7. Μάθετε τα παιδιά σας να μην διαμαρτύρονται καθιστά και σιωπηλά. Αυτό κάναμε εμείς οι μεγάλοι και ειδαμε τα χαΐρια μας. Να μάθουν να απαιτούν τα δικαιώματά τους μην ξεχνώντας τις υποχρεώσεις τους. Να διεκδικούν όρθιοι και φωναχτά. Και κύρια, μακρυά απο κομματάρχες. Το κομματικό παρακράτος, ειναι η αιτία και αυτου του εγκλήματος. Ακόμη πληρώνουμε με αίμα και έτσι θα πάει, οσο τρέφουμε κομματόσκυ..α.
    ΤΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτα έκανε με τους αγανακτισμένους, αυτο συνεχίζει. Οπου βλέπει φως απο άλλους, χώνεται. Το έζησα. Κάτι φαιδρά πρόσωπα να τριγυρνάνε πουλώντας μυαλό. Για γέλια. Μακριά απο δαύτους. Κινδυνεύει η υγεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέμπη: Η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα σταμάτησε πριν 4 χρόνια λόγω έλλειψης προσωπικού, λέει πρώην σταθμάρχης....καταλαβες λαλιστατε;;;

      Διαγραφή
    2. Το έζησα από μέσα το 2011 φίλε επί αγανακτισμένων, στο τέλος αγανακτήσαμε πιο πολύ με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, γιατί τότε κατέβηκαν στις πλατείες και άνθρωποι που δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  9. Τέμπη: Η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα σταμάτησε πριν 4 χρόνια λόγω έλλειψης προσωπικού, λέει πρώην σταθμάρχης
    ......ειναι η απαντηση σε αυτους που ανοιγουν το στομα τους μονο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ