Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια το Σάββατο σβήνει φώτα και μουσική


Ενός λεπτού σιγή σε σπίτια και καταστήματα σε ένδειξη πένθους
Σε μια συμβολική κίνηση καλούνται να προχωρήσουν το βράδυ του Σαββάτου ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και πολίτες από τα σπίτια τους, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Το κάλεσμα του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας, συμμετέχοντας στο πένθος που έχει βυθιστεί όλη η χώρα, προτείνει στα καταστήματα και τα σπίτια, στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, να δώσουν το «παρών» και να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή, με το κλείσιμο της μουσικής και των φώτων, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους.

«Πενθούμε κρατώντας ενός λεπτού σιγής μαζί με δεκάδες συλλόγους και εκατομμύρια πολίτες σε όλη την Ελλάδα. Οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί με τις οικογένειες όσων βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τεμπη», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.

9 σχόλια:

  1. ΟΛΑ στο φώς!! Ποτέ ξανά στο σκοτάδι, έχουμε οργή κύριοι και πενθούμε δυνατά για όλα αυτά τα έκτροπα..
    Για όλα αυτά τα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη μαζί να αλλάξουμε και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας... Αν το καταλάβουμε έχουμε πολλή δύναμη.. Καλή ανάπαυση των ψυχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούρδες.

    Ψηφίστε πάλι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΎΡΙΖΑ που κατασπαταλησαν δισεκατομμύρια ευρώ δεξιά και αριστερά, χωρίς να διασφαλίσουν την ασφάλεια των μεταφορών και μετά, σβήστε τα φώτα να μην βλέπεται την αλήθεια.

    Υποκριτές ολυμπιονίκες. Όσοι γνωρίζουν.

    Ανοητοι(χωρίς νόηση) ολυμπιονικες. Όσοι παρασυρονται(από αυτούς που γνωρίζουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πφφφφφ πάλι παπαγιές γράφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που το σκεφτήκατε αυτό βρε σαταναδες?
    Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά μη κάτσουμε και στο ένα πόδι. Στην κάλπη να τους μαυρίσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. την έχετε πάει σε άλλο επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ΣΒΗΣΟΥΜΕ από το χάρτη όλους αυτους, απο τη χούντα και μετα ( τουλαχιστον), που μας εφεραν σ' αυτό το κατάντημα ενώ εισέρρευσαν στη χώρα τόσα χρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ